De Zeven Zeeën van start op NPO3

0
Zeven Zeeën

Vanaf vanavond presenteert Floortje Dessing de realityshow De Zeven Zeeën. In dit nieuwe avontuurlijke spelprogramma gaat Floortje samen met tien bekende Nederlanders drie weken lang met een zeilschip de Middelandse zee over. In acht aflevering zien we hoe de kandidaten worden getest op creativiteit, kameraadschap, doorzettingsvermogen en lef.

De kandidaten van De Zeven Zeeën
De kandidaten die de Middelandse zee onveilig gaan maken zijn Pepijn Lanen, Lisa Smit, dian Liesker, Niels Gomperts, Daniël Boissevain, Patrick Martens, Nicolien Sauerbreij, Anna Speller, Bastiaan van Schaik en Toprak. Presentatrice Floortje vindt het mooiste aan het programma dat zowel de deelnemers als de kijkers thuis worden geconfronteerd met de slechte situatie van de zeeën op aarde.

De Zeven Zeeen

Heftige opdrachten op zee
De kandidaten doen tijdens hun reis veel kennis op over de zeeën. Tijdens de opdrachten kunnen ze deze kennis goed gebruiken. Zo gaan ze op kleine bootjes het water op om vis op een duurzame manier te vangen. Daarnaast ondervinden ze het effect dat waterkannonen aan den lijve en wordt hun doorzettingsvermogen met zware kettingen op de proef gesteld. De Zeven Zeeën is vanavond om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!