Inschrijven The Voice Kids

115
13671
The Voice Kids

Inschrijven voor het vierde seizoen van The voice Kids is inmiddels niet meer mogelijk. De uitzendingen gaan begin februari van start bij RTL 4. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven voor het vijfde seizoen.

Aanmelden The Voice Kids
Kandidaten die mee willen doen aan The Voice Kids dienen tussen de 8 en 14 jaar oud te zijn en een unieke stem te hebben. Aanmelden kan via de officiele website van The Voice Kids. Na aanmelding krijg je geen bevestigingsmail. Reactie op je aanmelding volgt in februari 2015.

115 REACTIES

 1. Ik wil super graag meedoen en zou het geweldig vinden iedereen zegt dat ik super goed kan zingen dus dat wil ik graag laten zien

 2. Ik wil graag meedoen met The voice. ik kan best goed zingen maar niet zo heel goed als Lucas of Bart, dus ik weet niet of ik het zou gaan doen

 3. Heey! Ik kijk heel vaak naar de voice kids en krijg van mensen uit mijn omgeving te horen dat ik goed kan zingen ( zangdocente, klas, familie ). Ik mag me inschrijven van mijn ouders, maar dan zijn er probleempjes. Ik heb namelijk last van faal -en podiumangst. Wst kan ik hiertegen doen, want het lijkt me leuk om mee te doen om te laten zien wat ik kan!

  Groetjes

 4. hoi ik ben bente en ik ben 16 jaar
  ik wil meedoen aan thevoicekids ik vind het leuk.
  ik heb een leuke lied uitgekozen en het liedje heet hoe van nielson.
  ik heb heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel zin in.
  ik ben wel heeeeeeeel erg zenuwachtig ik zeg tegen me zelf je zelf zijn en het komt alles goed.
  veel liefs van bente

 5. ik wil mee doen omdat iedereen die ik ken zeg dat ik goed kan zingen en ik wil beroemd worden en nummers schrijfen en platen uit bregen ik hoop dat ik door mag ik heb de xfactor jhe baby

 6. Hallo allemaal,
  Ik heb me in december 2014 opgegeven voor het vijfde seizoen en nog steeds niks gehoord… Betekend dit dat ik niet Door ben?
  Ik heb ergens gelezen dat je in principe altijd bericht krijgt…..?
  Groetjes Renée

 7. Hallo allemaal,
  Ik heb me in december 2014 opgegeven voor het vijfde seizoen en nog steeds niks gehoord… Betekend dit dat ik niet Door ben?
  Ik heb ergens gelezen dat je in principe altijd bericht krijgt…..?
  Groetjes Renée

 8. Halo ik Ben cidra ik wil heel graag meedoen omdat iedereen zegt dat ik goed Kan zingen en dat find ik self ook en ook de juffen en de meesters maar ik weet niet waar je je Kunt inschrijven en ik wil heel graag beroemd worden dat is mijn beset doom en wens

  Gr cidra

 9. Halo ik ben cidra hoe kan ik mijn video naar Julie sturen want ik heb die al af en ik alles geprobeerd om het te doen dus kunnen jullie mij vertellen hoe het moet alvast bedankt voor jullie aandacht

  Gr cidra

 10. Halo ik ben cidra kan ik op jullie emailadres mijn video sturen of moet je een eigen site maken,want ik denk
  steeds of ik mee kan doen of anders ben ik te laat, en nog niemand heeft op mijn vragen gereageerd en daarom denken ik dat ik te laat ben alsjeblieft reageeren want het is bijna februari gr cidra.
  Ik vind het zo spannend (:):

 11. ik wil graag eedoen met het nieuwe seizoen van de voice kids aleen weet ik niet waar het is als je door gaat door de audtie weet iemand dara gata over?

 12. Lieve Marco,Ali ,ilse twee vriendinnen van mij zouden mij graag willen opgeven voor de serrrie the voice kids omdat zij vinden dat ik mooi kan zingen het liedje dat ik graag zou willen zingen is van Marco zelf en dan wil ik graag het liedje mooi zingen omdat ik vind en zij ook dat dat lied goed bij mij past liefs Alyshia en haar vrienden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your name here
Please enter your comment!