Inschrijven The Voice Kids

125
The Voice Kids

Inschrijven voor het vierde seizoen van The voice Kids is inmiddels niet meer mogelijk. De uitzendingen gaan begin februari van start bij RTL 4. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven voor het vijfde seizoen.

Aanmelden The Voice Kids
Kandidaten die mee willen doen aan The Voice Kids dienen tussen de 8 en 14 jaar oud te zijn en een unieke stem te hebben. Aanmelden kan via de officiele website van The Voice Kids. Na aanmelding krijg je geen bevestigingsmail. Reactie op je aanmelding volgt in februari 2015.

125 REACTIES

 1. Ik wil super graag meedoen en zou het geweldig vinden iedereen zegt dat ik super goed kan zingen dus dat wil ik graag laten zien

 2. Ik wil graag meedoen met The voice. ik kan best goed zingen maar niet zo heel goed als Lucas of Bart, dus ik weet niet of ik het zou gaan doen

 3. Heey! Ik kijk heel vaak naar de voice kids en krijg van mensen uit mijn omgeving te horen dat ik goed kan zingen ( zangdocente, klas, familie ). Ik mag me inschrijven van mijn ouders, maar dan zijn er probleempjes. Ik heb namelijk last van faal -en podiumangst. Wst kan ik hiertegen doen, want het lijkt me leuk om mee te doen om te laten zien wat ik kan!

  Groetjes

 4. hoi ik ben bente en ik ben 16 jaar
  ik wil meedoen aan thevoicekids ik vind het leuk.
  ik heb een leuke lied uitgekozen en het liedje heet hoe van nielson.
  ik heb heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel zin in.
  ik ben wel heeeeeeeel erg zenuwachtig ik zeg tegen me zelf je zelf zijn en het komt alles goed.
  veel liefs van bente

 5. ik wil mee doen omdat iedereen die ik ken zeg dat ik goed kan zingen en ik wil beroemd worden en nummers schrijfen en platen uit bregen ik hoop dat ik door mag ik heb de xfactor jhe baby

 6. Hallo allemaal,
  Ik heb me in december 2014 opgegeven voor het vijfde seizoen en nog steeds niks gehoord… Betekend dit dat ik niet Door ben?
  Ik heb ergens gelezen dat je in principe altijd bericht krijgt…..?
  Groetjes Renée

 7. Hallo allemaal,
  Ik heb me in december 2014 opgegeven voor het vijfde seizoen en nog steeds niks gehoord… Betekend dit dat ik niet Door ben?
  Ik heb ergens gelezen dat je in principe altijd bericht krijgt…..?
  Groetjes Renée

 8. Halo ik Ben cidra ik wil heel graag meedoen omdat iedereen zegt dat ik goed Kan zingen en dat find ik self ook en ook de juffen en de meesters maar ik weet niet waar je je Kunt inschrijven en ik wil heel graag beroemd worden dat is mijn beset doom en wens

  Gr cidra

 9. Halo ik ben cidra hoe kan ik mijn video naar Julie sturen want ik heb die al af en ik alles geprobeerd om het te doen dus kunnen jullie mij vertellen hoe het moet alvast bedankt voor jullie aandacht

  Gr cidra

 10. Halo ik ben cidra kan ik op jullie emailadres mijn video sturen of moet je een eigen site maken,want ik denk
  steeds of ik mee kan doen of anders ben ik te laat, en nog niemand heeft op mijn vragen gereageerd en daarom denken ik dat ik te laat ben alsjeblieft reageeren want het is bijna februari gr cidra.
  Ik vind het zo spannend (:):

 11. ik wil graag eedoen met het nieuwe seizoen van de voice kids aleen weet ik niet waar het is als je door gaat door de audtie weet iemand dara gata over?

 12. Lieve Marco,Ali ,ilse twee vriendinnen van mij zouden mij graag willen opgeven voor de serrrie the voice kids omdat zij vinden dat ik mooi kan zingen het liedje dat ik graag zou willen zingen is van Marco zelf en dan wil ik graag het liedje mooi zingen omdat ik vind en zij ook dat dat lied goed bij mij past liefs Alyshia en haar vrienden

 13. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to
  seeking more of your fantastic post. Also, I’ve shared your web
  site in my social networks!

 14. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

 15. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

 16. Hello There. I discovered your weblog using msn. That is a very smartly written article.

  I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your helpful info.
  Thanks for the post. I will certainly return.

 17. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it
  has helped me out loads. I’m hoping to contribute & assist other customers like its helped me.
  Great job.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!