Inschrijven voor Superkids

37
Superkids

RTL 4 is voor het nieuwe programma Superkids op zoek naar getalenteerde kinderen van 6 tot en met 14 jaar. In Superkids dat gepresenteerd gaat worden door Wendy van Dijk en Johnny de Mol gaat RTL 4 op zoek naar nieuwe jong talent. Superkids biedt een podium voor kinderen die denken een supertalent te bezitten. De winnaar van Superkids maakt kans op een studiebeurs van 25.000 euro.

Aanmelden voor Superkids
Dus oefen, train of studeer jij elke dag om nog beter en beter te worden in hetgeen waar jij goed in bent? Kun jij goed dansen, viool spelen, piano spelen, drummen, goochelen of heel iets anders? Schrijf je dan nu samen met je ouders in via het inschrijfformulier.

Promo Superkids

37 REACTIES

 1. Ik rijd al paard sinds mijn vierde en ik ben nu elf. toen ik dit voor het eerst zag dacht ik dat dit mij super leek voor mijn carrière. In de ik rij 1 jaar wedstrijden en bij mijn derde wedstrijd werd ik club kampioen. ik zou gillen van blijdschap als ik hier aan mee zou mogen doen. Mijn paard heeft in de zzl gelopen. ik twijfelde alleen of mijn paard mee mag maar dat houd mijn talent biet tegen

  • Wen zitten in de band demi gaat zingen joycen gaat met kristorante gitaart spellen jorgoed drummeniet hij heeft ook thuis drummeemstel als laast arina gaat dansen ik kan goed dansenior als ik laat het zien

   • Ik wil opgeven dat Is jorg goed kan drummen hij heeft ook drumstel thuis kan goed oefenen kunen de superkids gaan doen dat Is verliefd op mij däaroma jorg dat doen verrassing voor hem doen

 2. ik ben roxanne en geef me al zo,n 40 keer op voor voice kids en nooit geselecteerd ik wil je mijn stem laten horen en dat zou erg leuk zijn ik hoef nii te winnen mijn yt canaal roxanne hof xx alvast bedankt

 3. ik vind het leuk en ik hou van dansen en ik droom al van af twee jaar ik ben negen en toen ik er op ging was ik drie en dit wil ik en ik ga het berijken

  groetjes sterre mouw

 4. Hallo ik ben noah 9 jaar en denk dat ik toneel talent bezit daarom wil ik het uiten bij jullie het lijt me ik zit een week op maar doe het uit me zelf heel me leven daarom schrijf ik me oo

 5. Ik zou met dannnymunk mee Zingen lied is krijg toch klere ik kan hartse zingen
  Jhonmol die ken ik nog hij wS bij roda van aftrap
  Ik heb zin in ik doe mee
  Gr. Bob creugers

 6. Hallo superkid ik en moet rap groep wouden
  Héél graag mee willen doen we hebben ook al
  een paar nummer opgenomen in de studio en op YouTube gezet we wouden meedoen omdat we denken
  hier meer bekender te worden ik hoop dat jullie snel reageren en dat we mee kunnen doen
  PS: onze groep heet CPVHN Groetjes Tyson

 7. Hallo allemaal,
  Ik heb een vraagje, hoe, waar en wat kan ik doen om mijn dochter in te schrijven voor Superkids 2020 /2021
  Wij willen graag mijn dochter aanmelden voor auditie te doen
  Kunt u ons hier meer informatie over geven
  Vriendelijke groetjes
  S. Huizer moeder van D. Huizer 10jaar
  ALVAST BEDANKT

  • Thanks with your marvelous submitting! I basically savored looking through it, you may well be an incredible author. I will make sure to bookmark your website and may finally return later in life. I want to encourage you keep on your terrific composing, Possess a pleasant evening! benmmdi.se/map3.php test speed exam

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!