Inschrijven The Voice of Holland 2016

6
The Voice of Holland

Ondanks dat op dit moment The Voice of Holland nog op RTL 4 te zien is, is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor The Voice of Holland 2016. In dit alweer zevende seizoen van The Voice of Holland is het tijd voor de beste zangers en zangeressen van Nederland om te laten zien dat ze onder leiding van de live band de nieuwe Voice of Holland zijn.

Zevende seizoen The Voice Of Holland
Het zevende seizoen gaat net als andere jaren van start met The Blind Auditions, waarin Anouk, Ali B, Sanne Hans en een vooralsnog onbekend jurylid in de beroemde draaistoelen zitten. Op het moment dat zij denken dat ze met The Voice of Holland te maken hebben, kunnen de juryleden op een rode knop drukken om hun stoel te laten draaien. Op het moment dat één of enkele juryleden draaien gaat de kandidaat door, draaien ze niet om, dan kan de kandidaat zijn spullen pakken en richting huis vertrekken.

Inschrijven The Voice of Holland
Denk jij The Voice of Holland te zijn? Inschrijven kan via de RTL website van The Voice of Holland.

6 REACTIES

  1. Hi! Ik heb een vraagje. Klopt het dat als ik me inschrijf ik dus wordt beoordeeld aan de hand van de video en er aan de hand daarvan word besloten of ik langs mag komen om auditie te doen? Hoe ziet het verdere traject er dan uit? of kan hier geen uitspraak over worden gedaan. X

  2. hallo ik ben Paola
    liedje ge schrijven linkt het is zo goed
    kan je wel bent gewelige zangers bent linkt wel
    goed in wel is gevoel bent nummer is zo nummer
    ik wel graag aanmelden groetjes paola

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!