Inschrijven The Voice of Holland 2015

75
Najaarsprogrammering RTL 4

Ondanks dat op dit moment The Voice of Holland nog op RTL 4 te zien is, is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor The Voice of Holland 2015. In dit alweer zesde seizoen van The Voice of Holland is het tijd voor de beste zangers en zangeressen van Nederland om te laten zien dat ze onder leiding van de live band de nieuwe Voice of Holland zijn.

Het zesde seizoen gaat van start met The Blind Auditions, waarin Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B in de beroemde draaistoelen zitten. Op het moment dat zij denken dat ze met The Voice of Holland te maken hebben, kunnen de juryleden op een rode knop drukken om hun stoel te laten draaien. Op het moment dat één of enkele juryleden draaien gaat de kandidaat door, draaien ze niet om, dan kan de kandidaat zijn spullen pakken en richting huis vertrekken.

Inschrijven The Voice of Holland
Denk jij The Voice of Holland te zijn? Inschrijven kan via de RTL website van The Voice of Holland.

DELEN
Vorig artikelInschrijven So You Think You Can Dance 2015
Volgend artikelInschrijven Is this Love?
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

75 REACTIES

 1. Hallo ik wil heel graag me vriendin naomi willen op geven voir de nieuwe seizoen ze is me bete vriendin en ze heb een hele goede stem en ik vindt dat ze hier aan mee mag dioen

 2. Hallo daar,

  Ik wil graag meedoen volgende keer maar ik ben pas vanaf september 2015 weer terug in Nederland. Is er al iets bekend over de datum van het volgende seizoen?

  • mag ik meedoen met the voice of holland maar ik zingt al een jaren maar ik moet nog gaan leren maar dat komt vast denk ik wel goed
   dat maar hoor ik het ja
   groetejes van doirna de jong

  • After i to begin with still left a comment I surface to own clicked on the -Notify me when new opinions are extra- checkbox and Any longer each time a remark is added I get four emails with the exact same remark. Maybe There’s an easy technique you’ll be able to take away me from that services? Quite a few many thanks!

 3. Hallo, ik heb al 2x geprobeerd mezelf op te geven.
  Maar blij steken bij om n link op te geven.
  Heb alleen filmpjes vanmelf als ik aan t zingen ben op mijn ipad, dus geen link daarvoor
  Hoe moet ik dat nu doen?

 4. Ik wil me graag aanmelden voor deze shit. Ik ben een goeie marokkaanse beatboxer. Ehh kan ook goed buikdansen, regadda dansen. Ik hoop dat ik in aanmerking kom in sha allah.
  Jullie gaan zeker een belevenis meemaken!

  Peace isssyy west goudtand free karim en mattie yassin oost
  ps zoubida bel me als je dit leest
  lycaaaaaaaaa xxxxxxxxxxx

  • Location on with this produce-up, I really Assume this Web site requirements way more attention. I’ll possibly be back again yet again to browse by way of additional, thanks for the knowledge!

  • I Definitely adore your website.. Quite wonderful colors & topic. Did you develop this Web page on your own? Please reply again as I’m trying to build my very own individual internet site and would adore to find out where you got this from or just what the topic is named. Many thanks!

 5. Ik wil graag mijn mentor opgeven voor the voice,ze4 kan heel mooi zingen.dus ik zou heel blij zijn als jullie haar de kans geven. Veel groeten van haar klas

 6. Kunt u zich ook aanmelden uit Duitsland ? Heeft u in Nederland wonen ? Hoe kan ik me inschrijven ? U kunt alleen kiezen voor Nederland of België . Sorry , mijn taal is slecht

 7. ik heb het antwoord al gezien dat je tot Mei kan aanmelden klopt dat? en hoe weet je/uw dat?
  Enne, dan heb ik nog een vraagje hoelang mag het filmpje/filmpjes duren die ik opstuur?

  • De audities vinden meestal in de maand juli plaats, eerdere jaren sloten de inschrijven ook rond mei. Maar hoe eerder je opgeeft hoe beter. En wat betreft de lengte maakt dat niks uit. Het makkelijkste is je filmpje op youtube te uploaden en deze te linken bij het inschrijven.

   • Oke dankje/uwwel voor het reageren, nog een laatste vraag: ik wil graag meer dan een filmpje inzenden omdat ik meer van meer kan wil laten horen kan dat??

    • In principe kun je maar één link doorgeven. Wat je wel kunt doen is een YouTubekanaal te maken en gewoon te linken naar je kanaal.

 8. Hoi allemaal ik wil mijn bff op geven wand ze kan heel mooi zingen en dan ook heel mooi toen ze voor de eerste keer ging zingen toen geef ik kippenvel en ik zij ik haar op geven voor de voice

 9. Oke dankje/uwwel voor het reageren, nog een laatste vraag: ik wil graag meer dan een filmpje inzenden omdat ik meer kanten van mezelf wil laten horen kan dat?

 10. Hallo Sander,

  Ik vroeg me af of er al data staan voor de (tv-)audities. Ik zou graag mee willen doen maar ik ben met mijn band aan het touren van 27 juli tot 16 augustus. Kan je me hier iets over vertellen?

  Gr Bob

 11. Hoi,

  Ik ben benieuwd wanneer er bekend gemaakt wordt wie er aan de blind auditions mee mag doen van The voice of holland 2015. Ik heb een vriendin opgegeven rond april 2014, maar ik heb nooit een bevestiging ontvangen. Ik weet dus niet of het goed ontvangen is.

  Gr Annelice

 12. Beste voice,
  Ik had even een vraagje want ik heb vorig jaar een vriendinnetje van mij opgegeven voor the voice 2015. Rond welke datum zouden we een berichtje kunnen ontvangen of zij mag deelnemen aan the voice 2015?

 13. Haai ik had een vraagje heb mij een tijdje geleden al opgegeven .maar graag zou ik willen weten wanneer je hoort of je ook daadwerkelijk mag komen .En zo niet of je dat ook te horen krijg. Groetjes maxime

 14. hallo

  ik wil mijn vriendin graag inschrijven maar voor de voice kids is zij te oud en voor de voice of holland te jong is dit waar of klopt dit niet? anders is het wel erg jammer voor mensen met een leeftijd daar tussen in

  groetjes

 15. Ik heb een vriendin van mij begin maart ingeschrijven. mijn vraag is wanneer krijgt zij te horen of ze mag komen of niet??

 16. Heyy,
  Mijn vriendin heeft een prachtige stem ze heeft al wat ervaring maar ze is nog al verlegen. Daarom wil ik haar opgeven voor de voice ze zou het geweldig vinden. Ze heeft echt een hele mooie stem en ik ben niet de enige die dat vind.Ik hoop tot volgend jaar!

 17. Zijn de audities voor het nieuwe sizoen the voice kids al voorbij intussen? Ik heb mijn auitiefilmpje eind december 2014 al ingezonden, in april nog met jullie gebeld maar tot nu toe niets meer gehoord. Krijg je het ook te horen als je niet bent uitgekozen voor de audities? Anders laat je iemand zoals ik wel steeds in spanning afwachten.

 18. Halo,
  Ik had me ingeschreven begin september2015 er stond dat ik een reactie zou krijgen ja of nee en heb nog niks gekregen?

  Mvg,

  Ferhan turk

 19. Hi ,
  Ik ben nederlands , maar ik zit nu tijdelijk in cyprus..
  Ik zou mischien wel auditie willen doen maar warneer zijn de auditie’s in 2016??

  xx

 20. Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the
  net the easiest thing to be aware of. I say to you,
  I definitely get irked while people think about worries that they just don’t
  know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people
  can take a signal. Will probably be back to get
  more. Thanks

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!