Nieuw seizoen Wie is de mol? van start

1

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Wie is de mol? van start op NPO 1. Dit jaar vertrekken Annemieke Schollaardt, Airen Mylène, Klaas van Kruistum, Ellie Lust, Remy van Kesteren, Marjolein Keuning, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman samen met presentator Art Rooijakkers naar de Dominicaanse Republiek.

Op weg naar de Dominicaanse Republiek
De Dominicaanse Republiek (gelegen op het eiland Hispaniola in het Caribisch gebied) is met haar prachtige natuur, tientallen watervallen, 29 nationale parken, steden vol met historie, vriendelijke bevolking, mooie stranden en het tropische klimaat de ideale locatie voor het zestiende seizoen van Wie is de mol?.

Aflevering 1
Wie is de mol?
Vanavond gaan de kandidaten in ieder geval een spel spelen in de duinen van Baní. Bij dit spel kan elke kandidaat ervoor zorgen dat hij of zij vanavond niet naar huis gaat tijdens de executie. Eerdere seizoenen verliet er tijdens de eerste executie niemand Wie is de mol?.

Nieuwe seizoen van start
Ondanks dat het seizoen nog niet begonnen wordt er online al volop gespeculeerd. Op de officiële website van Wie is de mol? zijn er inmiddels al 390.000 verdenkingen. De meeste bezoekers denken dat Klaas (11%), Marjolein (11%) of Tim (11%) de mol is. Het zestiende seizoen van Wie is de mol? gaat vanavond om 20.30 van start op NPO 1.

Sociale Media

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!