Ongewenste zwangerschap in nieuwe Net5 serie Jane the Virgin

0
Jane the Virgin

Net5 gaat start vanavond met het uitzenden van de nieuwe serie Jane The Virgin. Jane the Virgin dat gebaseerd is op een Venezolaanse serie vertelt het verhaal van de 23-jarige Jane. Toen Jane een jong meisje was overtuigde haar grootmoeder haar altijd van twee dingen: Telenovela’s zijn de beste vorm van (leed)vermaak en vrouwen moeten hun maagdelijkheid beschermen ten koste van alles.

Jane raakt ongewenst zwanger
Nu op de leeftijd van 23 is het leven van Jane plotseling zo ingewikkeld en dramatisch geworden als de verhalen in de telenovela’s die ze altijd zo leuk vond. Verrassende en onverwachte gebeurtenissen zitten op Jane te wachten. Zo is in de eerste aflevering te zien dat ze per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt. Hoe gaat Jane dit uitleggen aan haar familie en vriend?

Succes in Amerika
Jane the Virgin kon in Amerika rekenen op wekelijks meer dan 1,6 miljoen kijkers. De Amerikaanse zender The CW was zo tevreden over de serie dat ze al snel besloten om een volledig seizoen van 23 afleveringen te bestellen. Jane the Virgin gaat vanavond om 21.25 van start op Net5

Promo Jane the Virgin

https://www.youtube.com/watch?v=bgDz0s7xw8A

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!