Armoede en rijkdom in nieuwe serie Gouden Bergen

0
Gouden Bergen

Vanavond komt SBS6 met de nieuwe tweedelige Nederlandse dramaserie Gouden Bergen van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce. Gouden Bergen vertelt het verhaal van zes rijke vrouwen uit het dorp Bergen die door hun man dreigen af te glijden naar de rand van de afgrond.

De cast van Gouden Bergen
De vrouwelijke cast van de serie bestaat uit Plien van Bennekom, Eva Duijvestein, Margo Dames, Jelka van Houten, Tina de Bruin, Fockeline Ouwerkerk. Zij nemen de rollen van de zes vrouwen op zich die er alles aan doen om hun rijke status te behouden ondanks alle drama’s in hun leven. De mannelijke cast bestaat uit Viggo Waas, Vincent Croiset, Diederik Ebbinge en Hajo Bruins. Zij nemen de rollen van de onfortuinlijke mannen op zich.

Gouden Bergen

Fraude, ongeluk en overspel
Fraude, ongelukken, geblokkeerde creditcards, vervelende pubers, inslag, overspel en schering zijn een aantal van de gebeurtenissen waar de Bergense dames mee te maken krijgen. Maar ondanks dat doen de dames er alles aan om hun leven zo gelukkig mogelijk te laten lijken voor de buitenwereld. Een leven vol met mooie spullen, creditcards zonder limiet en prachtige villa’s.

Luxe leven in stand houden
Maar alles is eerder schijn dan realiteit. De vrouwen worden meegesleurd in het leven van hun onfortuinlijke mannen. Ondanks mannen die plotseling op de vlucht geslagen zijn, achter de tralies zitten, failliet zijn gegaan of in coma liggen proberen de dames hun luxe leventje in stand te houden. Voor de vrouwen is niets te gek, zelfs als ze hiervoor het morele pad moeten verlaten. Gouden Bergen is vanavond om 20.30 te zien op SBS6.

Trailer Gouden Bergen

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!