FOX komt met nieuwe serie Gotham

3
FOX

Wij schreven al eerder dat FOX met de nieuwe serie GOTHAM komt. Maar waar gaat deze serie eigenlijk over? GOTHAM vertelt het verhaal van James Gordon, een simpele detective die zich ontwikkelt tot één van de machtigste mannen van Gotham City. Voor Gordon die opgegroeid is in Gotham City, is de stad een betoverende en spannende metropool waar zijn overleden vader ooit diende als de meeste succesvolle officiers van justitie.

Gordon leeft zijn droom en hoopt dat hij het veilige en gelukkige gevoel dat hij ooit als kind in de stad had weer terug kan brengen. Als jonge detective start Gordon met het onderzoeken van één van de belangrijkste moordcases ooit: de moord op lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Op plaats delict treft Gordon de 12 jarige zoon Bruce aan. Bruce is kapot van de moord op zijn ouders en Gordon belooft hem er alles aan te doen om de moordenaar te pakken te krijgen.

Tijdens dit proces komt hij erachter dat er veel mankeert aan het strafrechtelijke systeem van Gotham City. Hij krijgt te maken met verschillende bendes, schurken en rechterlijke macht. Tijdens het hele drama waarin alles draait om het oplossen van de moordzaak, ziet Gordon zijn vriendschap met Wayne steeds sterker worden.

Uiteindelijk gaat deze vriendschap een cruciale rol spelen in het leven van zowel Gordon als Bruce en zet het de levens van beiden totaal op zijn kop. Inmiddels heeft FOX ook al verschillende screenshots van de pilotaflevering van Gotham vrijgegeven. In deze foto’s is een eerste impressie van de serie te zien.

Fox Gotham
In de eerste foto is te zien hoe James Gordon er alles aan doet om Oswald Cobblepot hard aan te pakken. James heeft Oswald een bloedneus geslagen. In Gotham doet James Gordon er alles aan om de inwoners in Gotham City te beschermen voor al het tuig dat in de stad aanwezig is.

Fox Gotham
Daarnaast is er nog een screenshot van Gordon met de jonge Bruce Wayne kort na de moord op zijn ouders. De band tussen Gordon en Bruce gaat de drijvende kracht worden achter de serie. In de screenshot is te zien hoe Gordon als onervaren detective Wayne die erg bang is probeert te steunen.

Fox Gotham

Trailer nieuwe serie GOTHAM

3 REACTIES

  1. […] GOTHAM vertelt het verhaal van James Gordon, een simpele detective die zich ontwikkelt tot één van de machtigste mannen van Gotham City. Voor Gordon die opgegroeid is in Gotham City, is de stad een betoverende en spannende metropool waar zijn overleden vader ooit diende als de meeste succesvolle officiers van justitie. Gordon leeft zijn droom en hoopt dat hij het veilige en gelukkige gevoel dat hij ooit als kind in de stad had weer terug kan brengen. (zie artikel: Fox komt met nieuwe serie Gotham) […]

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!