Netflix komt met tweede seizoen Stranger Things

3

Dit najaar komt Netflix met het tweede seizoen van de succesvolle serie Stranger Things. De opnames zijn inmiddels afgerond en voor diegene die de serie nog niet kennen kijken we nog even terug.

Stranger Things seizoen 2

Het eerste seizoen van Stranger Things
In het eerste seizoen van Stranger Things volgden we de inwoners van Hawkins (Indiana) na de verdwijning van Will Byers (Noah Schnapp). Zo was het moeder Joyce (Winona Ryder) die samen met zijn vrienden meteen op zoek ging naar Will. Tijdens de zoektocht leerden zijn vrienden het meisje Eleven (Millie Bobby Brown) kennen. Ze kwamen er al snel achter dat Eleven telekinetische krachten bezit en dat dit nog wel eens goed van pas kon komen bij de zoektocht naar Will. Aan het einde van het eerste seizoen werd Will gered van een griezelige alternatieve dimensie (The Upside Down) en Eleven verdween na het verslaan van de Demogorgon (een griezelig donker wezen).

Trailer Stranger Things seizoen 1

Tweede seizoen Stranger Things
Nadat de serie online werd gezet door Netflix werd er al snel besloten om met een tweede seizoen te komen. Wat er in dit tweede seizoen gaat gebeuren is op dit moment nog geheim. Om alvast een kleine indruk te krijgen van het tweede seizoen is er een trailer vrijgegeven door Netflix. Één ding is in ieder geval alvast zeker, Eleven keert terug!

Trailer Stranger Things seizoen 2

Stranger Things op 31 oktober in premiere
Het tweede seizoen van Stranger Things gaat tijdens Halloween op 31 oktober 2017 in premiere bij Netflix.

DELEN
Vorig artikelEen nieuw seizoen Jinek van start
Volgend artikel821.000 kijkers voor Jinek
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

3 REACTIES

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!