Corruptie en chantage in tweede seizoen The Blacklist

0
The Blacklist

In het voorjaar van 2014 begon RTL 4 met het uitzenden van de Amerikaanse serie The Blacklist. Het eerste seizoen dat wekelijks door meer dan 1 miljoen kijkers bekeken werd begon met een scene waarin Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader), de meest gezochte crimineel van Amerika, zichzelf aangaf bij de FBI. Daarna was te zien hoe hij samen met de FBI de jacht opende op verschillende terroristen.

Leven van Elizabeth op zijn kop
Vooral het leven van FBI-agente Elizabeth ‘Liz’ Keen kwam door Reddington volledig op zijn kop te staan. Red speelde constant spelletjes met haar, wat er voor zorgde dat ze erg verward raakte. Zo zagen we dat Liz de grootste klussen binnen de FBI mocht gaan doen, hoe de partner van Liz op de vlucht sloeg en kwam er steeds meer duidelijkheid over de geschiedenis en relatie tussen Liz en Reddington.

Het tweede seizoen
In de eerste aflevering van het tweede seizoen zullen we gaan zien hoe Red zichzelf uit een benarde positie probeert te bevrijden. Hij krijgt al snel informatie over een nieuwe tegenstander: Lord Baltimore. Ondertussen is het Liz die weer probeert de draad op te pakken na haar confrontatie met Tom. Echter heeft ze niet door dat ze ondertussen wordt geschaduwd. The Blacklist is vanavond om 20.30 te zien op RTL 4.

Trailer tweede seizoen The Blacklist

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!