Inschrijven Hollands Next Top Model

12
hollands next top model

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model. Dit seizoen kunnen voor het eerst in de geschiedenis zowel jongens als meisjes zich inschrijven voor de zoektocht naar Hollands Next Top Model 2017. De presentatie is dit jaar in handen van Anna Nooshin.

Aanmelden Hollands Next Top Model
Is het jouw droom om een modellencarrière te beginnen en denk jij dat je een topmodel kunt worden? Schrijf je dan nu in voor Holland’s Next Top Model 2017 via de officiële website.

12 REACTIES

 1. Beste redactie,

  Ik wil heel graag mijn nichtje Sietske van Opstal van 18 jaar opgeven bij het programma Holland Next Top Model. Nu weet ik niet of dit de juiste weg is maar ik geef mijn mail adres wel op dan kunnen jullie mij een reactie geven waar ik haar kan opgeven.
  sc.baumann@live.nl

  Met vriendelijke groeten,
  Suzanne Baumann-Friese

 2. Beste redactie,

  Ik wil heel graag mijn nichtje Sietske van Opstal van 18 jaar opgeven bij het programma Holland Next Top Model. Nu weet ik niet of dit de juiste weg is maar ik geef mijn mail adres wel op dan kunnen jullie mij een reactie geven waar ik haar kan opgeven.
  sc.baumann@live.nl

  Met vriendelijke groeten,
  Suzanne Baumann-Friese

 3. beste redactie,

  ik zou dolgraag deel willen nemen aan Holland next top model. ik heb al een paar fotoshoots gedaan maar wil graag een echte model worden. ( insta elladesmedt3)

 4. ik zou dolgraag deel willen nemen aan Holland next top model. ik heb al een paar fotoshoots gedaan maar wil graag een echte model worden. ( insta elladesmedt3

  Groetjes Ikaradirek

 5. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 6. beste redactie,
  sinds kleins af aan heb ik de droom om topmodel te worden. nu ben ik 17 en oud genoeg om mee te doen. Daarom wil ik mij graag beschikbaar stellen aan de competitie.

  vriendelijke groet,
  Eslem Bolat

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!