Afmattende tocht van Donker Afrika naar Jeruzalem

0
Pelgrimscode

Vanavond start het derde seizoen van de Pelgrimscode. Dit jaar reizen tien kandidaten door het Midden-Oosten en Ehtiopië, ook wel het christelijke land van donker Afrika genoemd. De tien bekende Nederlanders die dit seizoen meedoen zijn Bert Kuizenga, Aukje van Ginneken, Pernille La Lau, Marian Mudder, Kim Feenstra, Wim Kieft, Sjoerd Pleijsier, Leo Alkemade, Christijan Albers en Monique Samuel.

Samen gaan zij op zoek naar de Pelgrimsschat. Uiteindelijk gaat er één kandidaat met de schat die een waarde heeft van €10.000 euro (dit geld schenkt hij of zij aan een zelfgekozen goed doel) naar huis. De kandidaten maken een afmattende tocht die zowel fysiek als emotioneel erg zwaar gaat worden. Dit jaar treden de kandidaten in de voetsporen van Koningin van Sheba. Ze maken een reis van de oevers van het Tana Meer via de Nijl en de Middellandse Zee naar Jeruzalem. De Pelgrimscode gaat vanavond om 20.25 van start op Nederland 1.

DELEN
Vorig artikelNieuwe spelshow Weet ik veel van start
Volgend artikelAlcatraz van start op Net 5
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!