Atlas terug in najaar 2014

1

Afgelopen jaar reisden twaalf BN’ers naar Marokko om het avontuur van hun leven aan te gaan. Zij legden een extreme tocht af over een historische handelsroute. De tocht bracht hen door de extreem hete Sahara, over het Atlasgebergte naar de koningsstad Marrakesh. In navolging op dit avontuur komt de Avro met een nieuw seizoen van de realityshow.

Dit nieuwe seizoen dat gepresenteerd wordt door Lauren Verster speelt zich af in Suriname. De kandidaten Brace, Bob de Jong, Yootha Wong-Loi-Sing, Frieda Mulisch, Shary-An, Brace, Tim Haars, Tess Milne, Stacey Rookhuizen, Tim Murck, Robert Schoemacher en Kimberley Klaver treden in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname.Atlas

De race begint in Fort Nieuw Amsterdam waar eeuwen geleden Nederlanders op zoek gingen naar geluk en rijkdom. Nu vele jaren later trekt Suriname nog steeds veel buitenlanders die op zoek gaan naar goud in het land. De kandidaten gaan van de goudkuilen in het zuiden, tot het levendige handelscentrum in de hoofdstad Paramaribo. In tien etappes verzamelen de twee teams stukken van de Atlas, de schatkaart die de locatie van het goud in het regenwoud weer zal geven. Het tweede seizoen van Atlas gaat in het najaar van 2014 van start bij de Avro.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!