Drugs en leugens in nieuwe dramaserie Charlie

2
Charlie

Op maandag 11 maart start de nieuwe serie Charlie. In deze serie waarin Halina Reijn de rol van Charlie op zich neemt, speelt zij een verpleegster met een dubbelleven.

Charlie werkt op de spoedeisende hulp waar ze vecht voor andermans leven of dood. Mensen hebben respect voor haar maar ook angst vanwege haar vreemde humor en houding die alles behalve autoritair is. Maar wat niemand weet is dat Charlie een zware drugsverslaving heeft. Tijdens haar werkuren steelt ze constant medicijnen uit het ziekenhuis en liegt ze er flink op los om haar verslaving geheim te houden.

Naast haar collega’s weten ook haar man en dochters niks van haar verslaving af. In de serie zien we in het 1e seizoen hoe Charlie er alles aan doet om haar twee levens op een succesvolle manier te leiden. Maar ondanks dat ze vele geheimen met zich meedraagt is het nog maar de vraag hoelang ze dat vol weet te houden.

Naast Halina Reijn zitten onder andere Tibor Lukács en Katja Schuurman in de serie. Charlie is vanaf maandag 11 maart wekelijks te zien om 21.25 op Nederland 3.

Trailer Charlie

2 REACTIES

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!