Een nieuw seizoen Prison Break van start op 4 april

3
Prison Break

Een tijdje geleden werd al bekend dat Prison Break een nieuw seizoen gaat krijgen. De Amerikaanse zender FOX heeft nu bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen van Prison Break op dinsdag 4 april van start gaat. Prison Break dat in 2005 van start ging op FOX, vertelde het verhaal van twee broers van wie er één onschuldig vastzat in de gevangenis.

Trailer Prison Break

Michael zit opgesloten in Jemen
Prison Break is terug en we kunnen ons gaan klaar maken voor de grootste ontsnappingspoging tot nu toe. In dit nieuwe seizoen dat opgenomen is in Marokko bestaat de cast onder anderen uit Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar en Paul Adelstein. Michael kwam zeven jaar geleden niet om tijdens de explosie, maar kwam in een ziekenhuis terecht. Daarna kwam hij in een gevangenis in Jemen. Lincoln en Sara gaan er dit seizoen alles aan doen om Michael vrij te krijgen.

Gotham keert terug op FOX
Naast het vijfde seizoen van Prison Break komt de zender met de nieuwe comedy Making History en serie Shots Fired. Gotham keert ook terug op de zender voor alweer het vierde seizoen. Daarnaast keren Lucifer, The Last Man on Eath en Brooklyn Nine-Nine terug op FOX. Tot slot komt de zender naast nieuwe series ook met de nieuwe survivalshow Kicking and Screaming.

Een kort overzicht van de premièredatums van FOX in het voorjaar van 2017

Zondag 4 maart
20.30 Making history
21.30 The last man on earth

Donderdag 9 maart
21.00 Kicking and screaming

Woensdag 22 maart
20.00 Shots Fired
21.00 Empire

Dinsdag 4 april
21.00 Prison Break

Dinsdag 11 april
20.00 Brooklyn Nine-Nine

Maandag 24 april
20.00 Gotham

Maandag 1 mei
21.00 Lucifer

3 REACTIES

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!