Finale de Slimste Mens

0
De Slimste

Vanavond is het tijd voor de finale van De Slimste Mens waarin Chris Zegers, Remco Veldhuis en Tom Roes tegen elkaar gaan strijden voor de titel De Slimste Mens. Voor Chris Zegers werd het gisteren nog even spannend toen hij het op moest nemen tegen Carly Wijs.

Chris vs Carly
Chris had bij de laatste vraag waar hij zelf mocht beginnen nog twee seconden op de klok staan tegenover Carly met 3 seconden. Toen de vraag kwam: “Wat weet jij van het INF?” roepte Chris meteen: “Internationaal Monetair Fonds”. Dit betekende dat Carly net voor de finale de Slimste Mens moest verlaten.

De Slimste

Kijkcijfers De Slimste Mens
De Slimste Mens wist de afgelopen weken miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren. Zo trok de quiz deze week dagelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers. We kunnen nu al wel stellen dat De Slimste Mens één van haar succesvolste seizoen in de geschiedenis van het programma draait.

De Slimste

Opvolger Art Rooijakkers
Vanavond zullen we eindelijk weten wie net als Art Rooijakkers, Jeroen Kijk in de Vegte, Bart Chabot, Anniko van Santen, Arjen Lubach, Pieter Derks en Owen Schumacher de titel De Slimste Mens op zijn naam mag schrijven. De Slimste Mens is vanavond om 20.25 te zien op NPO 2.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!