FOX bestelt 22 afleveringen van nieuwe serie Gotham

1
FOX

FOX heeft vandaag bekend gemaakt met zes extra afleveringen te komen van de nieuwe dramaserie Gotham. Met deze bestelling komt het totaal aantal afleveringen van het eerste seizoen op 22. De eerste aflevering werd bekeken door 8,2 miljoen kijkers, de tweede aflevering door 7,5 miljoen kijkers en de derde aflevering door 6,4 miljoen kijkers.

Moord en misdaad in Gotham City
GOTHAM vertelt het verhaal van James Gordon, een simpele detective die zich ontwikkelt tot één van de machtigste mannen van Gotham City. Voor Gordon die opgegroeid is in Gotham City, is de stad een betoverende en spannende metropool waar zijn overleden vader ooit diende als de meeste succesvolle officiers van justitie.

Gordon leeft zijn droom en hoopt dat hij het veilige en gelukkige gevoel dat hij ooit als kind in de stad had weer terug kan brengen. Als jonge detective start Gordon met het onderzoeken van één van de belangrijkste moordcases ooit: de moord op lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Op plaats delict treft Gordon de 12 jarige zoon Bruce aan. Bruce is kapot van de moord op zijn ouders en Gordon belooft hem er alles aan te doen om de moordenaar te pakken te krijgen.

Trailer Gotham seizoen 1

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!