Manhattan krijgt een tweede seizoen op WGN

0
Manhattan

De Amerikaanse zender WGN heeft bekendgemaakt met een tweede seizoen te komen van de serie Manhattan. Manhattan vertelt het verhaal van wetenschappers die tijdens de tweede wereldoorlog een atoombom ontwikkelen in Los Alamos, Nieuw Mexico. Dit alles gebeurt in het geheim en zelfs de familie van de wetenschappers hebben geen idee wat hun geliefden aan het doen zijn. Dit alles zorgt voor de nodige leugens en spanningen die hoog oplopen.

Nederlandse Katja Herbers als wetenschapper
De serie ging van start met bijna 1 miljoen kijkers en heeft nu een gemiddelde van 400.000 kijkers per aflevering. De cast bestaat onder andere uit Daniel Stern, Rachel Brosnahan, Ashley Zukerman, Harry Lloyd en de Nederlandse Katja Herbers. Katja vertolkt de rol van één van de wetenschappers in de serie.

Manhattan

Op dit moment is Manhattan in Nederland te zien op Film1. De laatste aflevering van het eerste seizoen wordt op zondag 19 oktober uitgezonden op WGN America. De productie van het tweede seizoen staat gepland in het voorjaar van 2015 en de uitzendingen gaan van start aan het einde van het jaar.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!