Temptation Island keert terug op tv

1
Temptation Island

Temptation Island keert terug op televisie, althans in Vlaanderen. Of er een samenwerking is met één van de Nederlandse zenders is vooralsnog onbekend. In het verleden werkte Nederland samen met Vlaanderen voor de productie van Temptation Island. Zo maakte Veronica destijds samen met de Vlaamse zender VT4 maar liefst zeven seizoenen.

Kandidaten gezocht voor een nieuw seizoen
Inmiddels worden er in Vlaanderen kandidaten gezocht voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. “De ultieme relatietest ‘Temptation Island’ is na jaren weer terug van weggeweest. Zijn jullie een koppel dat minstens één jaar samen is en dromen jullie van een exotisch avontuur? Menen jullie een ijzersterke relatie te hebben die aan alle verleidingen kan weerstaan? Wacht dan niet langer en schrijf je in!”

Wat is Temptation Island
Temptation Island wordt gezien als de ultieme relatietest. In het programma worden koppels twee weken lang van elkaar gescheiden op een tropisch eiland. Terwijl ze op het eiland zijn worden ze omringd door sexy vrijgezellen, die er alles aan doen om het zo moeilijk mogelijk maken trouw te blijven aan hun partner. Tijdens hun verblijf krijgen de deelnemende kandidaten beelden van hun vriend of vriendin te zien. Deze beelden zijn voor de verschillende partners zo nu en dan wel even schrikken.

Inschrijven Temptation Island
Mocht je uit Vlaanderen komen en interesse hebben in een overload aan verleidingen, schrijf je dan nu in. Koppels kunnen zich hier inschrijven en singles kunnen zich hier inschrijven.

Beelden uit eerdere seizoenen Temptation Island

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!