Terugkerende series Amerika – najaar 2015

2
Terugkerende series Amerika

Steeds meer Amerikaanse televisiezenders hebben inmiddels bekend gemaakt welke series terugkeren in het najaar van 2015 en 2016. Tijd om alles even op een rijtje te zetten. Welke nieuwe series komen er? Welke series keren terug? Welke series zijn gecanceld? Na een overzicht van de gecancelde series Amerika komen we nu met een overzicht van de terugkerende series Amerika.

Terugkerende series Amerika

Tweede seizoen voor Gotham
FOX heeft bekendgemaakt met een tweede seizoen van de serie Gotham te komen. In Nederland wordt Gotham uitgezonden op Veronica. Gotham vertelt het verhaal van James Gordon, een simpele detective die zich ontwikkelt tot één van de machtigste mannen van Gotham City. Als jonge detective start Gordon met het onderzoeken van één van de belangrijkste moordcases ooit: de moord op lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Hij krijgt te maken met verschillende bendes, schurken en rechterlijke macht.

Nieuw seizoen Empire en Brooklyn Nine-Nine
Naast Gotham komt de zender ook met een nieuw seizoen van de series Empire en Brooklyn Nine-Nine. Empire neemt ons mee in het dagelijkse leven van de oprichters Empire Enterprises een hip hop muziek en entertainment bedrijf. Naast vriendschap, passie en liefde maken de oprichters ook aardig wat ruzie met elkaar. Wat betreft Brooklyn Nine-Nine noemt de zender de serie de perfecte aanvulling op de al bestaande comedyseries van de zender.

Terugkerende series Amerika

Acht series krijgen nieuw seizoen op The CW
The CW heeft tijdens de jaarlijkse winterpresentatie bekendgemaakt dat acht series komend najaar terug zullen keren op de zender. De series die terugkeren zijn The Flash voor een tweede seizoen, Jane The Virgin voor een tweede seizoen, Reign voor een derde seizoen, The 100 voor een derde seizoen, The Originals voor een derde seizoen, Arrow voor een vierde seizoen, The Vampire Diaries voor een zevende seizoen en tot slot Supernatural voor een elfde seizoen.

Terugkerende series Amerika

Groen licht voor NCIS: New Orleans, Scorpion en Madam Secretary
CBS heeft aangekondigd dat NCIS: New Orleans, Scorpion en Madam Secretary een nieuw seizoen krijgen. De series staan op 1e, 2e en 3e plek van de meest bekeken nieuwe series van dit seizoen. Vooral NCIS: New Orleans scoorde hoge kijkcijfers met gemiddeld 18 miljoen kijkers per aflevering.

Kingdom

Twee nieuwe seizoenen voor Kingdom
Goed nieuws voor de nieuwe dramaserie Kingdom van DirecTV. De serie die in het najaar van 2014 van start ging krijgt twee nieuwe seizoenen. Kingdom is een nieuwe dramaserie waarin de wereld van Mixed Martial Arts (MMA, gemengde vechtkunsten) in Venice, Californië centraal staat.

Kingdom vertelt het verhaal van Alvey die op zoek is naar een goede mix tussen zijn hobby, werk en privéleven. Alvey runt samen met zijn vriendin Lisa Prince de vechtclub Navy St. MMA. Hij doet er alles aan om zijn vechters te trainen tot het hoogste niveau. Maar al deze verantwoordelijkheid komt hem en zijn familie uiteindelijk zwaar te staan.

De cast van de serie bestaat uit onder andere Nick Jonas, Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Jonathan Tucker en Joanna Going. Het tweede seizoen gaat van start in het najaar van 2015 en het derde seizoen is in het najaar van 2016 te zien op DirecTV.

The Walking Dead

Zesde seizoen voor The Walking Dead
Op zondag 12 oktober 2014 ging het vijfde seizoen van The Walking Dead van start. Dit was voor de Amerikaanse zender AMC tevens het perfecte moment om aan te kondigen met een zesde seizoen van de succesvolle zombie-serie te komen. Op dit moment is het aantal afleveringen nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk worden dit er net als bij het vorige seizoen zestien. Met wekelijks meer dan 14 miljoen kijkers voor het vijfde seizoen is de serie populairder dan ooit te voren.

Terugkerende series Amerika - Najaar 2014
[table sort="desc,asc"]
Serie,Seizoen,Zender
Archer,Seizoen 7,FX
Arrow,Seizoen 4,The CW
America’s Next Top Model,Seizoen 22,The CW
Better Call Saul,Seizoen 2,AMC
Black Sails,Seizoen 3,Starz
Bob’s Burgers,Seizoen 6,FOX
BoJack Horseman,Seizoen 2,Netflix
Broad City,Seizoen 3,Comedy Central
Big Brother,Vernieuwd tot seizoen 18 in 2016,CBS
Brooklyn Nine-Nine,Seizoen 3,FOX
Call the Midwife,Seizoen 5,PBS
Chicago P.D.,Seizoen 3,NBC
Chicago Fire,Seizoen 4,NBC
Downton Abbey,Seizoen 6,PBS
Empire,Seizoen 2,FOX
Flipping Out,Seizoen 8,Bravo
Game of Thrones,Vernieuwd tot seizoen 6 in 2016,HBO
Gotham,Seizoen 2,FOX
Girls,Seizoen 5,HBO
Grimm,Seizoen 5,NBC
Homeland,Seizoen 5,Showtime
House of DVF,Seizoen 2,E!
It’s Always Sunny in Philadelphia,Vernieuwd tot seizoen 12 in 2016,FFX
Jane the Virgin,Seizoen 2,The CW
Kingdom,Vernieuwd tot seizoen 3 in 2016,DirecTV
Legends,Seizoen 2,TNT
Law and order SVU,Seizoen 17,NBC
Madam Secretary,Seizoen 2,CBS
Marco Polo,Seizoen 2,Netflix
Married to Medicine,Seizoen 3,Bravo
Masterchef Junior,Seizoen 4,FOX
Masters of Sex,Seizoen 3,Showtime
Mike Tyson Mysteries,Seizoen 2,Adult Swim
NCIS: New Orleans,Seizoen 2,CBS
Outlander,Seizoen 2,Starz
Pretty Little Liars,Vernieuwd tot seizoen 7 in 2016,ABC Family
Ray Donovan,Seizoen 3,Showtime
Reign,Seizoen 3,The CW
Rizzoli & Isles,Seizoen 6,TNT
Scorpion,Seizoen 2,CBS
Shameless,Seizoen 6,Showtime
South Park,Vernieuwd tot seizoen 20 in 2016,Comedy Central
Star Wars Rebels,Seizoen 2,Disney XD
Supernatural,Seizoen 11,The CW
Survivor’s Remorse,Seizoen 2,Starz
Transparent,Seizoen 2,Amazon
The Vampire Diaries,Seizoen 7,The CW
The Walking Dead,Seizoen 6,AMC
The Knick,Seizoen 2,Cinemax
The League,Stopt na seizoen 7,FXX
The Missing,Seizoen 2,Starz
The Originals,Seizoen 3,The CW
The Fosters,Seizoen 3,ABC Family
The Flash,Seizoen 2,The CW
The Blacklist,Seizeon 3,NBC
The Big Bang Theory,Vernieuwd tot seizoen 10 in 2016,CBS
The Real Housewives of Orange County,Seizoen 10,Bravo
The 100,Seizoen 3,The CW
The Affair,Seizoen 2,Showtime
The Royals,Seizoen 2,E!
Unbreakable Kimmy Schmidt,Seizoen 2,Netflix
Z Nation,Seizoen 2,Syfy
[/table]

Laatste update: 6 februari 2015

2 REACTIES

  1. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!