Veronica komt met nieuw seizoen Criminal Minds

0

Woensdag 6 januari 2016 gaat het nieuwste seizoen van Criminal Minds van start op Veronica. In dit nieuwe seizoen komt het nieuwe karakter Psycholoog Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) het FBI team versterken. De ervaring die Dr. Tara heeft met psychopaten kan nog goed van pas komen. Samen met de rest van het Criminal Minds team doet zij er alles aan om gevaarlijke criminelen op te sporen en te stoppen.

Promo seizoen 11 Criminal Minds

https://www.youtube.com/watch?v=kRpSFCG8rNE

Criminal Minds
Criminal Minds vertelt het verhaal van het eliteteam van de FBI: de BAU. Zij zijn verantwoordelijk voor het analyseren van gevaarlijke criminelen en het op tijd stoppen van hen voordat ze weer toeslaan. De leider van het team is agent Aaron Hotchner (Thomas Gibson). Hij is iemand die snel het vertrouwen van mensen wint en snel geheim kan ontraadselen. David Rossi (Joe Mantegna) is de agent met de meeste ervaring van het team. Hij is een onmisbare schakel in het oplossen van de zaken.

De rest van het team
Andere leden van het team zijn Derek Morgan (Shemar Moore), expert in dwangmatig gedrag, genie Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), computerexpert Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) en Jennifer ‘JJ’ Jareau (A.J. Cook). Tijdens alle criminele zaken zet elk teamlid zijn of haar expertise in bij het ontrafelen van motieven en emotionele drijfveren van de criminelen.

Het nieuwe seizoen gaat woensdag 6 januari om 20.30 van start op Veronica met een dubbele aflevering.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!