Vierde seizoen Celblok H van start op SBS 6

0

Vanavond gaat alweer het vierde seizoen van Celblok H van start op SBS 6. Celblok H vertelt het verhaal over vrouwen die er alles aan doen om te overleven in de gevangenis. Rivaliteit, angst, macht en vriendschap zorgen ervoor dat de dames de helse tijd in Celblok H kunnen overleven.

Vierde seizoen Celblok H
In dit vierde seizoen keren de gevangenen van Celblok H na de uitslaande brand terug naar een vernieuwde gevangenis. Voor Suus (Isa Hoes) die in vorig seizoen levenslang heeft gekregen (voor het vermoorden van de moordenaar van haar dochter) wordt duidelijk dat haar leven nooit meer zou veranderen.

Trailer Celblok H seizoen 4
httpv://www.youtube.com/watch?v=js5pRK2tBAM

Freddy wacht op vrijlating
Daarentegen is het Freddy (Eva van de Wijdeven) die zich mag gaan voorbereiden op de vrijlating uit de gevangenis. Daarnaast maakt Loes Haverkort haar intrede als drugsverslaafde ex-prostituee Anouk van Dam. Ondanks haar heftige verleden is Anouk een lieve en vooral vrolijke verschijning. Celblok H start vanavond om 20.30 op SBS 6.

DELEN
Vorig artikelProgrammering RTL 4 – Januari 2016
Volgend artikelTwin Peaks keert mei 2017 terug op tv
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!