Ton van Royen presenteert Het is wel je kind

1

Vanavond gaat op SBS 6 het nieuwe programma Het is wel je kind van start. In dit programma doet Ton van Royen er alles aan om gescheiden ouders en hun kinderen bij elkaar te brengen. Met jaarlijks meer dan 3500 scheidingen die eindigen in vechtscheidingen worden vaak de kinderen de dupe. Ondanks dat de kinderen vaak het belangrijkste zijn van de hele echtscheiding is te zien dat ouders vaak niet goed weten hoe ze om moeten gaan met deze nare situatie.

Ton van Royen helpt met zijn team de vader of moeder die hun ex intensief wil betrekken bij de opvoeding van de kinderen. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat kinderalimentatie niet betaald wordt. Ton gaat de confrontatie aan et de ex over zijn of haar gebrek aan verantwoordelijkheid.

Ton en zijn team die bestaat uit specialisten en psychologen doen er alles aan om de situatie vooral voor de kinderen beter te maken. Uiteindelijk doel is een situatie te creëren waarbij alle partijen en vooral de kinderen de toekomst zonnige tegemoet kunnen zien. Het is wel je kind is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!