Anouk en Miss Montreal in jury The Voice of Holland

1
The Voice of Holland

De winnaar van The Voice of Holland is nog maar net bekend en nu heeft RTL 4 al bekendgemaakt dat in het nieuwe seizoen Anouk en Miss Montreal plaats gaan nemen in de jury. De zender neemt met dit besluit tevens afscheid van Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis.

Afscheid Ilse DeLange en Trijntje in The Voice of Holland
Ilse gaat zich volledig richten op The Common Linnets en Trijntje op het Eurovisie Songfestival. The Voice Of Holland heeft in al vele juryleden zien komen en gaan. Onder anderen Nick & Simon, VanVelzen, Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen gingen de dames voor.

Erland Galjaard is erg blij met de twee dames
“Talenten zoals Sharon Doorson, Niels Geusebroek, Sandra van Nieuwland, Julia van der Toorn en O’G3NE kunnen hierin samenwerken en zelfs optreden met nationale en internationale topartiesten. We zijn dan ook heel blij dat we met Anouk en Miss Montreal niet alleen twee geweldige nieuwe coaches mogen verwelkomen, maar ook weer twee vakvrouwen die een voorbeeld zijn voor vele muzikanten en zangers.”

Inschrijven The Voice of Holland 2015
The Voice Of Holland keert in het najaar van 2015 terug bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Denk jij The Voice of Holland te zijn? Inschrijven kan via de RTL website van The Voice of Holland.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!