Cheat on me van start op RTL 5

0
cheatonme

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond op RTL 5 het nieuwe programma Cheat On Me. In Cheat on me gaan tien koppels proberen de verleiding van elkaar en anderen te weerstaan. Niemand in de show weet welke jongens en meisjes samen een koppel vormen in het dagelijkse leven.

De kandidaten moeten er alles aan doen om hun liefdespartner geheim te houden. De enige manier om dit te doen is zo close mogelijk in contact te komen met andere jongens en meisjes. De echte partner kan alleen maar toekijken hoe zijn of haar partner andere jongens of meisjes aan het misleiden en verleiden is.

Het spel speelt zich af in een villa in het tropische Thailand. De kandidaten worden steeds aan nieuwe partners gekoppeld en moeten zoveel mogelijk opdrachten proberen te voltooien. Tijdens deze opdrachten is alles toegestaan, van geile blikken, intiem contact tot zoenen. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat er ruzies ontstaan tijdens het spel.

Uiteindelijk doel is zoveel mogelijk geld binnen slepen door zoveel mogelijk kandidaten te misleiden. Het koppel dat dit als beste doet gaat naar huis met 35.000 euro. Elke aflevering gaat er één koppel naar huis. Vanaf vanavond is ‘Cheat On Me’ elke maandagavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!