Evi Hanssen in nieuw seizoen 3 op Reis

2

Na het vertrek van Nicolette Kluijver is BNN op zoek gegaan naar een nieuwe presentatrice om voor 3 op Reis de wereld af te reizen. Naast Floortje Dessing, Dennis Storm, Chris Zegers en Geraldine Kemper zag de omroep in Evi Hanssen de perfecte aanvulling van het bestaande 3 op Reis team.

Evi Hanssen die wij kennen als presentatrice van Expeditie Robinson mag na de vele kokosnoten en prachtige parelwitte stranden van Maleisië, de rest van de wereld gaan verkennen. Zo reist ze voor het 15e seizoen van het reisprogramma onder andere naar Finland, IJsland, Parijs en Antwerpen.

Evi zelf geeft aan het een grote eer te vinden dat ze voor 3 op Reis op pad mag gaan: “Ik vind BNN een supertoffe omroep, dit kennen wij in België niet. En het is al helemaal een grote eer om voor zo’n populair reisprogramma als 3 op Reis op pad te mogen gaan.” De eerste opnames vonden plaats in Finland. Ondanks dat het min 32 was tijdens de opnames heeft Evi erg genoten: “Finland was betoverend, ijskoud, maar zo bijzonder om te doen.”

Het 15e seizoen van 3 op Reis gaat op zondag 7 september 2014 om 19.55 van start op Nederland 3.

2 REACTIES

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!