Expeditie Robinson 2011 van start

0
robinson2011

Vanavond start om 20.30 op RTL 5 het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Eddy Zoey en Evi Hanssen nemen ons mee naar de Filipijnen voor een keihard gevecht tussen 8 bekende Nederlanders en Vlamingen. Een nieuw en heftig seizoen vol met vriendschap, haat, verraadt, uithongering, zonnesteken, cyclonen en nog veel meer.

Dit seizoen starten de kandidaten niet in twee kampen maar als één kamp. Nieuw dit seizoen is een donkere, smerige en vooral vochtige grot. De grot is de plek waar de afvallers naar toe zullen gaan. In het verleden werd dit element al eerder gebruikt met de verschillende afvallerseilanden en de onvergetelijke mangrove in 2004.

Er is een grote kans dat de kandidaat die tijdens de proef als eerste afvalt één of twee dagen moet verblijven in de grot. Laten we hopen dat de grot ook dit keer naast een verblijfsplek voor de afvallers de plek gaat zijn waar zij nog speciale opdrachten gaan krijgen. Zoals probeer ongemerkt één van de kampen te bereiken om voedsel of eten te stelen. Naast dit alles gok ik dat bij de grot ook duels gespeeld gaan worden tussen 2 afvallers. Wie verliest gaat naar huis.

Ook nieuw dit seizoen zijn de immuniteitsmunten. Op dag één zijn er vijf per persoon te bemachtigen. De kandidaten kunnen later in het spel tijdens de eilandraad de munten inzetten. Elke munt die hij of zij inzet zorgt ervoor dat één stem op die persoon vervalt. De munten zullen wekelijks zorgen voor een aparte wending in het spel. Expeditie Robinson 2011, vanavond om 20.30 op RTL 5.

DELEN
Vorig artikelInschrijven The Winner Is…
Volgend artikelNadia wint De Schat van De Oranje
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!