Heel Holland Bakt Kerst van start

0
Heel Holland Bakt

Vanavond kunnen wij gaan genieten van de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kerst. Drie weken lang staat Heel Holland bakt geheel in het teken van typische kerst-gerechten. Oud-kandidaten zullen voor deze speciale kerst-uitzending gaan koken voor Martine Bijl en de jury die bestaat uit Janny en Robèrt.

Kandidaten Heel Holland Bakt kerst
Heel Holland Bakt Kerst
De deelnemende kandidaten zijn Michiel, Martine, Farida, Beth, Corina, Jacques, Evert, Matthieu en Narcis. Vanavond zullen zij een eetbare kerstboom, een kersttaart en pasteitjes bakken. Na elke opdracht valt er één deelnemer af.

Tweede aflevering en finale
In de tweede aflevering staat het kerstdiner centraal. De kandidaten gaan namelijk in deze aflevering een kerststal bouwen, een kerstkrans maken en een kaars-gebakje bakken. In de finale op 30 december bakken de kandidaten onder andere oliebollen, sneeuwpoppetjes en een winterwonderland taart. De eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kerst is vanavond om 20.30 te zien bij NPO 1.

DELEN
Vorig artikelProgrammering RTL 5 – November 2015
Volgend artikelTweede seizoen voor Nieuwe Buren
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!