Tweede seizoen voor Nieuwe Buren

1
Nieuwe buren

RTL 4 heeft bekend gemaakt met een nieuw seizoen van Nieuwe Buren te komen. Met wekelijks meer dan 1 miljoen was de serie in het najaar van 2014 een groot succes. De cast bestond destijds onder anderen uit Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Thijs en Katja Römer-Schuurman.

Het eerste seizoen van Nieuwe Buren
Het eerste seizoen van Nieuwe Buren vertelt het verhaal van Peter en Eva die verhuizen naar de Zonnewijk in Almere. Hun dochter Lieve die te vroeg geboren is komt te overlijden. Peter en Eva vinden in de Zonnewijk steun bij hun nieuwe buren Steef en Rebecca. Er ontstaat er een hechte vriendschap waarbij de twee koppels liefde, verdriet en het bed met elkaar delen.

Heftige moord in vakantiepark
Eva raakt al snel zwanger van haar buurman Steef. Maar Steef wil dat Eva het kind zo snel mogelijk weg laat halen omdat hij een erfelijke ziekte heeft. Eva ziet het na een buurtfeest niet meer zitten en vertrekt zonder het iemand te vertellen naar een vakantiepark. Dan gaan Peter en Steef op zoek naar Eva. Uiteindelijk treffen de vier vrienden elkaar in het vakantiepark en komen ze op een heftige manier om het leven.

Slot Nieuwe Buren seizoen 1

Tweede seizoen Nieuwe Buren
Waar het tweede seizoen over gaat en welke acteurs een rol gaan spelen is vooralsnog niet bekend. Het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren gaat in het najaar van 2016 van start op RTL 4.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!