Inschrijven The Voice of Holland

13
The Voice of Holland

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor The Voice of Holland. In dit alweer vijfde seizoen van The Voice of Holland is het tijd voor de beste zangers en zangeressen van Nederland om te laten zien dat ze onder begeleiding van een live band de nieuwe Voice of Holland zijn.

Het vijfde seizoen gaat van start met The Blind Auditions, waarin Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B in de beroemde draaistoelen zitten. Op het moment dat zij denken dat ze met The Voice of Holland te maken hebben, kunnen de juryleden op een rode knop drukken om hun stoel te laten draaien. Op het moment dat één of enkele juryleden draaien gaat de kandidaat door, draaien ze niet om, dan kan de kandidaat zijn spullen pakken en richting huis vertrekken.

Inschrijven The Voice of Holland
Denk jij The Voice of Holland te zijn? Schrijf je dan in via de RTL website van The Voice of Holland. Mocht je geïnteresseerd zijn om de audities bij te wonen dan kun je kaarten kopen via de site van RTL Tickets.

13 REACTIES

 1. Hoi
  Ik ben Roberto 31 jaar oud en wil graag een x proberen mijn leven to verander, ik Heb een drom on iets op TV doen, of zangeres worden ik Ben Brasilianc vind leuk zingen, heb ik wel een app op mijn telephon waar kan ik met wereld mensen wel zingen, en ik krijg wel veel comentaries Dat ik kan goed zingen, of dat Ik heb een goie stem, ben geen profissional heb noOkt een lees van zingen gehaald, maar als ik zingen ik doe van uit mijn hard !
  Wil graag weten wat moet ik doen van Laat mensen zien en help me on iets verder doen in mijn leven !

  Vriendelijk Roberto

 2. Hallo!
  Ik ben Nina Malandrone
  ik ben 16jaar oud
  en ik woon in Amsterdam
  Ik zou heel mee willen doen met de voice omdat ik het leuk vindt om te zingen
  en ik wil er later ook iets mee gaan doen ik kijk altijd naar de TVOH en ik zing altijd als ik wakker wordt zing ik en voor het slapengaan zing ik ook
  ik.. met vriendelijke groet Nina Malandrone

 3. Hey mijn naam is tara geerts
  ik ben 19 jaar en wil graag meedoen met the voice of holland . Op youtube heb ik een filmpje toen ik 16 was en die heet Tara has irish commitment,
  ik hoop dat ik een kans krijg

 4. Hello Sander
  This is a useful post.
  Your post Inschrijven The Voice of Holland is very useful for the voice of holland trijntje oosterhuis! I want to share This article to my blog, can I?

  Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor The Voice of Holland. In dit alweer vijfde seizoen van The Voice of Holland is het tijd voor de beste zangers en zangeressen van Nederland om te laten zien dat ze onder begeleiding van een live band de nieuwe Voice of Holland zijn. Het vijfde …

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!