Inschrijven So You Think You Can Dance 2015

3
Inschrijven So You Think You Can Dance 2015

In 2015 komt RTL 5 terug met So You Think You Can Dance. Iedereen die mee wil doen kan zich vanaf nu inschrijven voor So You Think You Can Dance 2015. Voor de open audities is iedereen van uit Nederland en België welkom ongeacht leeftijd of dansniveau. Iedereen mag dansen in elke mogelijk dansstijl. Kies een stijl die bij jou past of verras met een nog onbekende dansstijl.

Inschrijven
Vanaf de bootcamps is het vooral belangrijk dat je meerdere dansstijlen aan kunt. De minimumleeftijd om mee te doen is 18 jaar. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de jury hier anders over beslist. Om mee te doen moet je de vragenlijst invullen op de site van So You Think You Can Dance 2015.

DELEN
Vorig artikelInschrijven Everybody Dance Now
Volgend artikelInschrijven The Voice of Holland 2015
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

3 REACTIES

 1. Hallo, zijn er ook nu weer mogelijkheden om als publiek de audities bij te wonen? Wij zijn al een aantal keren erbij geweest en hebben erg genoten. Ik kan het namelijk nergens vinden.
  Wij zijn benieuwd.
  Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groet,
  Astrid van Cruchten

  • Beste Astrid,

   Dat is ook dit seizoen weer mogelijk. De kaarten voor de liveshows zijn nu nog niet te koop, de verkoop gaat van start in het voorjaar van 2015.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!