Nieuwe tv-seizoen RTL 4 van start

1
The Big Picture

Vanavond gaat het nieuwe tv-seizoen van RTL 4 van start. Vele programma’s keren terug van een zomerstop, maar ook nieuwe programma’s doen haar intrede. Tijd voor een overzicht van de najaarsprogrammering van RTL 4. Na een nieuwe aflevering van Crime Scene Investigation is het om 21.30 tijd voor het nieuwe seizoen van Linda’s zomerweek. In de eerste aflevering van alweer het derde seizoen van Linda’s zomerweek zijn Yolanthe en Wesley te gast. De twee vertellen over hun jeugd, relatie en leven. Hoe voelt het als iedereen een mening over je heeft? En hoe ging het zwangerschapsproces? Linda’s zomerweek is vanavond om 21.30 te zien bij RTL 4.

Uitstel van executie terug op RTL 4
Op de dinsdagavond keert Uitstel van Executie terug op RTL 4. In dit nieuwe seizoen gaat Martijn Krabbé weer samen met zijn team er alles aan doen om mensen die getroffen zijn door ontslag, echtscheiding, faillissement, een sterfgeval of ongeval van hun hypotheekschuld af te helpen. Uitstel van Executie is dinsdagavond om 20.30 te zien op RTL 4.

Johnny de mol is terug met Syndroom
Syndroom
Donderdag gaat Johnny de Mol weer verstandelijk gehandicapten verrassen. Hij gaat de ambities, dromen en wensen van de verstandelijk gehandicapten tot leven laten komen. Elke aflevering staan er drie verstandelijk gehandicapten centraal met een autistische stoornis, Syndroom van Down of een andere stoornis. Syndroom is donderdagavond om 20.30 te zien op RTL 4.

Professor Nicolai & Dr. Beckand
Professor Nicolai & Dr. Beckand
In Professor Nicolai & Dr. Beckand dat vrijdag voor het eerst te zien is op RTL 4 gaan Ruben Nicolai en Tijl Beckand aan de slag als wetenschappers. In deze humoristische spelshow die qua idee doet denken aan Proefkonijnen, voeren Ruben en Tijl de meest indrukwekkende wetenschappelijke proeven uit. Zowel Ruben als Tijl worden gekoppeld aan een koppel uit het publiek waar zij prijzen voor proberen te winnen. Professor Nicolai & Dr. Beckand is vier weken lang op vrijdagavond om 21.15 te zien op RTL 4.

Goede Tijden Slechte Tijden van start
GTST
Op maandag 31 augustus keert Goede Tijden Slechte Tijden terug op RTL 4. De ontknoping van de cliffhanger luidt een spannend seizoen in. Dit jaar bleven niet alleen de GTST-fans met grote vragen achter. Voor veel inwoners van Meerdijk is het een raadsel wat er is gebeurd tijdens het afscheidsfeest voor Vincent. Ze worden stuk voor stuk wakker op plekken en in situaties die hun leven volledig overhoop halen. Goede Tijden Slechte Tijden is op maandag 31 augustus om 20.00 te zien op RTL 4.

RTL Late Night terug van zomerstop
RTL Late Night
RTL Late Night is vanaf 31 augustus elke maandag tot en met vrijdag om 22.30 te zien op RTL 4. Net als in eerdere seizoenen komen bekende en onbekende gasten aan tafel om te praten over actuele onderwerpen. Humberto doet er elke uitzending weer alles aan om er een ontroerende, bijzondere en mooie live uitzending van te maken. RTL Late Night gaat maandag 31 augustus om 22.30 van start op RTL 4.

Succesvolle titels terug in september
In september keren succesnummers als The Voice of Holland en Een Dubbeltje Op Zijn Kant weer terug op RTL 4. Op maandag 1 september is het weer Crime Maandag met het 15e seizoen van Crime Scene Investigation en CSI: Cyber.

Op dinsdag 2 september gaan John Williams en Annemarie van Gaal in Een Dubbeltje Op Zijn Kant weer gezinnen helpen die maar geen overzicht kunnen krijgen in hun administratie. Aangezien zij geen goed inzicht hebben in hun inkomsten en uitgaven, worden hun schulden steeds groter. Een team van experts gaan samen met John en Annemarie op zoek naar een oplossing. Het nieuwe seizoen van Een Dubbeltje Op Zijn Kant is elke dinsdagavond om 21.30 te zien op RTL 4.

Froukje de Both presenteert Extreem Jaloers
Froukje
Vanaf 3 september presenteert Froukje de Both elke woensdagavond om 20.30 het nieuwe programma Extreem Jaloers. In dit nieuwe programma helpt Froukje koppels bij wie hun relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom zijn onder de relatie. Froukje de Both gaat met een team van experts aan de slag om hen te helpen weer een normale relatie op te bouwen.

De leukste TV-fragmenten in Beste Kijkers
Na Extreem Jaloers is om 21.30 het nieuwe programma Beste Kijkers te zien op RTL 4. Beste Kijkers is een nieuwe panelshow waarin presentator Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste TV-fragmenten van de afgelopen week. Ook de hulp van de kijkers wordt ingeroepen: ze kunnen Ruben laten weten welke fragmenten ze absoluut terug willen zien. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen beide wekelijks hulp van een bekende Nederlander en gaan de strijd met elkaar aan.

Gordon op reis in Nooit meer naar huis
nooitmeernaarhuis
Op donderdag 4 september gaat om 21.30 het nieuwe programma Nooit meer naar huis van start. In Nooit meer naar huis neemt Gorden mensen mee op een droomreis die zich inzetten voor anderen of een moeilijke tijd achter de rug hebben. De gasten zijn allemaal opgegeven door iemand uit hun naaste omgeving.

Beau presenteert nieuwe hypnoseshow
Beau
Op vrijdagavond neemt Beau van Erven Dorens ons mee in de wereld van hypnose in zijn nieuwe show You’re back in the room. Vier mensen die elkaar niet kennen moeten tijdens deze nieuwe spelshow samenwerken om zoveel mogelijk geld te verdienen. Iedere spelronde wordt één van hen onder hypnose opdrachten toegefluisterd die het volbrengen frustrerender en grappiger maken. De uiteindelijke winnaar maakt kans op een groot geldbedrag. You’re back in the room gaat vrijdag 5 september van start om 20.30.

Zevende seizoen The Voice of Holland van start
The Voice of Holland
Op vrijdag 25 september keren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé terug met The Voice of Holland op RTL 4. The Voice gaat van start met de blind auditions, waarbij de kandidaten een onvergetelijke indruk moeten maken op de coaches zodat zij uiteindelijk hun stoelen omdraaien. Dit seizoen nemen Anouk en Miss Montreal (Sanne Hans) voor het eerst plaats in de draaibare stoelen naast Marco Borsato en Ali B. Deze topartiesten selecteren hun favoriete deelnemers en begeleiden, coachen en steunen hen in de strijd om het platencontract en de titel ‘The voice of Holland’.

Humberto Tan in Dance, Dance, Dance
dancedancedance
Zaterdag 5 september start Dance, Dance, Dance op RTL 4. Weken lang hebben vijf bekende Nederlanders keihard getraind en het uiterste van zichzelf gegeven om de moeilijkste dansacts onder de knie te krijgen. In het nieuwe programma Dance, Dance, Dance nemen Euvgenia Parakhina, Humberto Tan, Pip Pellens, Achmed Akkabi en Sylvana Simons het tegen elkaar op. Samen met een partner, familielid of collega storten zij zich vol overgave in dit avontuur.

Timor Steffens als artistiek leider
Dansprofessional Timor Steffens is als artistiek leider betrokken. Elke act wordt beoordeeld door een vakjury bestaande uit Dan Karaty, Timor Steffens en Igone de Jongh. De koppels zetten optredens neer met de originele choreografie van bekende dansnummers. Dankzij de nieuwste technieken zoals videomapping en augmented reality belooft het een groots avontuur te worden. Op donderdag 3 september presenteren Chantal Janzen en Jandino Asporaat een speciale Kick-off aflevering. Op zaterdag 5 september gaat Dance, Dance, Dance echt van start op RTL 4.

Martijn Koning en Daniël Arends in Dit was het nieuws
In het nieuwe seizoen van Dit was het nieuws, dat van start gaat op zaterdag 5 september strijden twee teams tegen elkaar onder leiding van Harm Edens. Ze maken satirische opmerkingen over het nieuws van de voorgaande week. Martijn Koning en Daniël Arends maken in dit nieuwe seizoen hun entree als teamcaptains.

John van den Heuvel in Ontvoerd
Op zondag 6 september gaat John van den Heuvel op zoek naar gerechtigheid in het nieuwe seizoen van Ontvoerd. In deze realityserie staan schrijnende kinderontvoeringszaken centraal waarbij de ene ouder zonder toestemming hun kind heeft meegenomen naar het buitenland. John van den Heuvel en zijn team proberen via bemiddeling het
kind op legale wijze terug te halen en te herenigen met de wanhopige ouder die achtergebleven is. Ontvoerd is vanaf 6 september om 20.00 te zien op RTL 4.

Zwarte Tulp van videoland-serie tot tv-serie
Zwarte Tulp
Na ontvoerd gaat om 21.30 de videoland-serie Zwarte Tulp van start op RTL 4. In eerste instantie zou Zwarte Tulp alleen op Videoland te zien zijn maar RTL heeft besloten de serie ook op tv uit te zenden. Zwarte Tulp vertelt het verhaal van twee families uit de bollenstreek die vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden aartsvijanden geworden zijn. Hun jarenlange vete wordt versterkt en in stand gehouden door de race om de eerste zwarte tulp te kweken. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden. Zwarte Tulp gaat op zondag 6 september om 21.30 van start op RTL 4.

Robert Ten Brink presenteert tweede seizoen The Big Picture
The Big Picture
Na het succes van van het eerste seizoen keert Robert ten Brink terug met een tweede seizoen van The Big Picture. In deze spelshow krijgen kandidaten vragen aan de hand van foto’s die levensgroot in de studio worden geprojecteerd. Elke vraag die de deelnemer goed beantwoordt brengt hem een stap verder op de geldladder die tot de felbegeerde hoofdprijs kan leiden van 1 miljoen euro. The Big Picture is vanaf zondag 6 september om 22.30 te zien op RTL 4.

DELEN
Vorig artikel961.000 voor Flikken Maastricht
Volgend artikelThe Voice of Holland van start op RTL 4
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!