RTL 4 komt met nieuwe spelshow The Big Picture

22
The Big Picutre

RTL 4 brengt begin 2015 de nieuwe spelshow The Big Picture op de buis. In deze spelshow die gepresenteerd gaat worden door Robert ten Brink maken kandidaten kans op enorm geldbedrag als ze 12 beeldvragen goed weten te beantwoorden.

De spelshow die geproduceerd gaat worden door Talpa gaat van start met één kandidaat. Op het moment dat de kandidaat in de studio twijfelt of het antwoord niet weet dan kan hij gebruik maken van een hulplijn. Één van die hulplijnen is een connected-speler, dit is een kijker die thuis tegelijkertijd meespeelt met de Big Picture-app.

Wanneer de kijker thuis gekozen wordt dan kan hij meteen meespelen en maakt hij kans op een deel van het prijzengeld van de kandidaat in de studio, of het hele bedrag. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Promo The Big Picture

22 REACTIES

 1. Ik wilde graag meespelen via de Ipad, alleen een beetje jammer dat de vragen veel te snel gingen. Op tv was vraag 1 en op de ipad al vraag 3. Beetje jammer dat ik niet mee kon doen.

  • Beste Patricia,

   Ik heb zelf ook meegespeeld en ik heb deze problemen niet gehad. Jammer dat het niet goed werkte. We zullen het doorgeven aan RTL.

 2. Ik zou graag mee willen doen met The big picture….
  Het zou fijn zijn een bericht te ontvangen over hoe dat verder in zijn werk gaat.

  Groetjes, Yvette

 3. Goedenavond
  Na het horen van de oproep op rtl 4 dat er weer kandidaten gezocht wordt voor get the picture zou ik mij bij deze erg graag opgeven.voor deze quiz in afwachting op uw antwoord verblijf ik met vriendelijke groet moos homan

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!