RTL 5 komt met nieuwe realityshow The Ship

5
The Ship

RTL 5 komt in navolging op Expeditie Robinson met het nieuwe realityprogramma The Ship. In The Ship moeten 12 Nederlanders overleven op een onbewoond eiland. Samen moeten ze voor voedsel en onderdak zorgen, vuur maken en uiteindelijk een boot bouwen om van het eiland te ontsnappen.

Inschrijven The Ship
In tegenstelling tot Expeditie Robinson zijn het bij The Ship geen bekende Nederlanders die tegen elkaar strijden. Dus lijkt het je wat om dit avontuur aan te gaan en samen met 11 andere Nederlanders te overleven op een eiland? Geef je dan nu op voor The Ship via de officiële website van RTL 5.

5 REACTIES

  1. Erg benieuwd naar dit nieuw programma van RTL, klinkt zeer belovend! Zal The Ship nog spannender zijn dan Expeditie? Het lijkt erop dat The Ship minder spelelementen bevat dan expeditie.

    • Ja, beetje afwachten. Ik hoop dat The Ship teruggaat naar de basis van Expeditie Robinson. Als je kijkt naar de eerste seizoenen van Expeditie Robinson zie je ook dat deze totaal anders zijn dan de huidige seizoen. Bij seizoen 1 ging het vooral nog over het overleven op een eiland dat zie je nu vrijwel niet meer terug.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!