SBS6 komt met vervolg op Gouden Bergen

0
Gouden Bergen

SBS6 heeft vandaag bekend gemaakt met een vervolg te komen op de tweedelige serie Gouden Bergen. Op 7 en 14 januari was de serie al te zien bij de zender. Eerder liet de zender al weten bij succes met een volledig seizoen te komen. Aangezien de zender erg tevreden is over de kijkcijfers en de kwaliteit van de serie kon een vervolg dan ook niet uitblijven.

Armoede en rijkdom in Gouden Bergen
Gouden Bergen vertelt het verhaal van zes rijke vrouwen uit het dorp Bergen die door hun man dreigen af te glijden naar de rand van de afgrond. Fraude, ongelukken, geblokkeerde creditcards, vervelende pubers, inslag, overspel en schering zijn een aantal van de gebeurtenissen waar de Bergense dames mee te maken krijgen. Maar ondanks dat doen de dames er alles aan om hun leven zo gelukkig mogelijk te laten lijken voor de buitenwereld. Een leven vol met mooie spullen, creditcards zonder limiet en prachtige villa’s.

Gouden Bergen keert dit voorjaar terug op SBS6
De eerste aflevering van Gouden Bergen werd bekeken door 847.000 kijkers. De tweede aflevering scoorde 796.000 kijkers. Regisseur Idse Grotenhuis vertelde eerder al aan Shownieuws dat er rekening werd gehouden met een vervolg: “Mocht de serie groen licht krijgen, staan we binnen een paar weken alweer op de set.” Gouden Bergen is dit voorjaar te zien bij SBS6.

Promo Gouden Bergen

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!