Tijd voor revenge in Zoete Wraak

3
Zoete Wraak

SBS 6 komt dit najaar met het nieuwe programma Zoete Wraak. In Zoete Wraak is het eindelijk tijd om diegene die jouw altijd in de maling neemt of heeft genomen terug te pakken. Zoete Wraak is een verborgen camera programma waarbij je iemand kan opgeven om in de maling te nemen.

Heb je bijvoorbeeld een irritante buurman, nicht, neef, zus, broer, vriend, kennis die jou altijd in de maling neemt? Dan is het nu je kans om hem terug te pakken. Samen met het team van Zoete Wraak bedenk jij een grap die hij of zij nooit meer zal vergeten. Het team doet er alles aan om een grap te verzinnen die past bij de situatie en of persoonlijkheid van het slachtoffer.

Zo is er een pizzakoerier in de maling genomen. De pizzakoerier belde aan bij een huis waar twee sexy dames de deur open deden. Zij kregen het voor elkaar om de bezorger mee naar binnen te krijgen en hem in zijn boxershort twister te laten spelen. Op dat moment kwam een vriend van de twee dames thuis, die alles behalve blij was. De pizzakoerier verstopte zich in een kast en toen opende de vriend de deur van de kast. Daar stond de pizzakoerier dan.

Ken jij iemand die ook eens flink in de maling genomen moet worden? Schrijf hem of haar dan nu in voor Zoete Wraak via de officiële SBS6 site. Zoete Wraak is vanaf half augustus te zien op SBS6.

3 REACTIES

  1. Mijn broer is echt een dominant ventje en laat iedereen steeds schrikken. Hij komt overal altijd mee weg en ik zou hem zo graag een keer flink willen terug pakken!

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!