Tweede aflevering Gouden Bergen

1
Gouden Bergen

Vorige week ging de nieuwe tweedelige Nederlandse dramaserie Gouden Bergen met 847.000 kijkers van start op SBS6. Gouden Bergen vertelt het verhaal van zes rijke vrouwen uit het dorp Bergen die door hun man dreigen af te glijden naar de rand van de afgrond. In eerste instantie is Gouden Bergen een tweedelige serie, bij succes besluit SBS6 op een later moment of ze met een volledig seizoen komen.

Fraude, ongeluk en overspel
Fraude, ongelukken, geblokkeerde creditcards, vervelende pubers, inslag, overspel en schering zijn een aantal van de gebeurtenissen waar de Bergense dames mee te maken krijgen. Maar ondanks dat doen de dames er alles aan om hun leven zo gelukkig mogelijk te laten lijken voor de buitenwereld. Een leven vol met mooie spullen, creditcards zonder limiet en prachtige villa’s.

Luxe leven in stand houden
Maar alles is eerder schijn dan realiteit. De vrouwen worden meegesleurd in het leven van hun onfortuinlijke mannen. Ondanks mannen die plotseling op de vlucht geslagen zijn, achter de tralies zitten, failliet zijn gegaan of in coma liggen proberen de dames hun luxe leventje in stand te houden. Voor de vrouwen is niets te gek, zelfs als ze hiervoor het morele pad moeten verlaten.

Tweede aflevering Gouden Bergen
In de tweede en voorlopig laatste aflevering van Gouden Bergen zien we hoe één van de dames te maken krijgt met een verlies van 3 miljoen euro. Een ander dame doet er alles aan om zwanger te raken. Nog een andere dame krijgt te maken met een echtscheiding. De tweede aflevering van Gouden Bergen is vanavond om 20.30 te zien bij SBS6.

Trailer Gouden Bergen

1 REACTIE

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!