Twin Peaks van start op Showtime

3
Twin peaks

Vanavond keert na 25 jaar de serie Twin Peaks terug op de Amerikaanse zender Showtime. Toen in oktober 2014 bekend werd dat de serie terug zou keren kwamen al snel de eerste beelden naar buiten. Voor de miljoenen fans van de serie is vanavond het aftellen naar het nieuwe seizoen van Twin Peaks eindelijk voorbij.

Het verhaal van Twin Peaks
De serie die in 1991 werd uitgezonden op CBS vertelde het verhaal van Laura Palmer die verdween uit het fictieve dorp Twin Peaks. Voor FBI-agent Dale Cooper was het de opdracht om op zoek te gaan naar de vermiste Laura. Tijdens zijn zoektocht gebeurden er vele geheimzinnige dingen. Dwergen, uilen, demonen en pratende boomstammen kwamen al snel op zijn pad. Niet alleen de mensen maar ook het dorp Twin Peaks droeg een groot mysterie met zich mee.

twinpeaks

Het verhaal gaat verder…
Nu 25 jaar later gaat het verhaal verder waar het 25 jaar geleden gebleven is. Net als in het verleden zijn de nieuwe afleveringen geschreven door bedenkers David Lynch, Mark Frost en Sabrina S. Sutherland.

IMG_4563

De cast van Twin Peaks
De cast bestaat onder anderen uit Kyle MacLachlan, David Lynch, David Duchovny, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Miguel Ferrer, Sherilyn Fenn, James Marshall, Ray Wise, Tim Roth, Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern en Jim Belushi.

Trailer Twin Peaks 2017

Eerste twee afleveringen Twin Peaks
Het nieuwe seizoen dat 18 afleveringen telt gaat vanavond om 21.00 uur met twee nieiwe afleveringen in premiére op Showtime. Of de serie ook op een Nederlandse zender uitgezonden gaat worden is nog niet bekend.

3 REACTIES

  1. I believe this web site has some rattling good information for everyone. “Good advice is always certain to be ignored, but that’s no reason not to give it.” by Agatha Christie.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!