Vanavond de finale van Wie is de mol? 2015

0
Wie is de mol

Vanavond komt om 20.30 live vanuit het Amsterdamse Vondelpark de finale van Wie is de mol? Vorige week zagen we dat na het invullen van de test de kandidaten spraken over hoe blij ze waren met het behalen van de finale.

Marlijn
Marlijn
“Ik ben gewoon één van de finalisten van Wie is de mol? 2015, ook al heb ik alleen maar geroepen dat dit mijn doel was. Op het moment dat, dat dan waarheid wordt, is echt zo focking leuk. Ik ben zo blij, ik vind het zo te gek dat ik hier nu in sta. Dat ik dit kan zeggen, dat dit me is gelukt.”

Rik
rik
Meedoen was al fantastisch, maar dat ik de finale heb gehaald daar kan je alleen maar van dromen. En daar ben ik heel blij mee.”

Margriet
Wie is de mol
“Ik heb echt gedacht die finale bereik ik nooit. En nu denk ik gewoon, I gonna nail it.”

Eindelijk antwoord op de vraag: Wie is de mol?
Vanavond schuiven de drie finalisten Marlijn, Margriet en Rik bij Art aan tafel en weten we eindelijk wie ‘de mol’ is. De kijker thuis, de fans in het Vondelpark en de overige kandidaten van Wie is de Mol? krijgen eindelijk antwoord op hun vragen. Hoe is het spel gespeeld? Hoe heeft de Mol de andere kandidaten kunnen misleiden en opdrachten kunnen saboteren? Wat waren de geheime aanwijzingen? Wie is de winnaar en tot slot: wie is de Mol?

Promo Finale

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!