3,4 miljoen kijkers finale Wie is de mol?

0
Wie is de mol

De finale van Wie is de mol? werd gisteren bekeken door maar liefst 3,4 miljoen kijkers. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam zagen we dat Margriet van der Linden de Mol was, Rik van de Westelaken de winnaar en Marlijn Weerdenburg de verliezer. (SKO)

De ontknoping

Dagboek van de mol
Na wekenlang de boel te hebben gesaboteerd, met de kans op ontdekking, ben ik blij dat het moment van de waarheid eindelijk daar is. Niet meer liegen en bedriegen maar openlijk uitkomen voor mijn Mol zijn. Dat lijkt mij op dat moment heerlijk. Natuurlijk voel ik geen spanning voor de finale want ik weet dat ik de Mol ben. Niks om je zenuwachtig over te maken. Maar weten zij het ook? Bij de speech van Art in aflevering 9 zie ik de twijfel bij Marlijn. ‘Heb ik het bij het verkeerde eind? Is het dan toch Rik die mij een rad voor ogen heeft gedraaid?’ Stiekem moet ik grinniken en ben blij dat ik de eindstreep heb gehaald. Met een historisch lage pot en in ieder geval één kandidaat die niet zeker is van haar zaak. Als Art bekend maakt dat ik de Mol ben, zie ik opluchting bij beide, maar voor hen spant het er nog om. Wie gaat er vandoor met de pot en wie heeft het nakijken? Als dan eindelijk alles bekend is kunnen we niets anders dan elkaar feliciteren en ons opmaken voor het grote eindfeest. Wat een raar gevoel dat nu iedereen om me heen weet dat ik de Mol ben. Maar wat heerlijk ook dat ik het kan delen! Helaas is dat van korte duur want de volgende dag vertrekken we naar Nederland. En daar begint het grote zwijgen weer. Tot de grote finale, terug in Nederland. En nu weet dan eindelijk iedereen dat ik de Mol ben. Ik hoop dat jullie allemaal net zo hebben genoten als ik. Liefs, De Mol

De geheime aanwijzingen

Wie is de mol? 2016
Aan het einde van de finale kondigde Art tevens aan dat er volgend jaar weer een nieuw seizoen gaat komen en dat hij er ook weer bij is.

top10ss

Nr. Zender Programma Aantal kijkers
1 NPO1 Wie is de mol? 3.359.000 kijkers
2 NPO1 Journaal 20 uur 2.001.000 kijkers
3 RTL4 Goede tijden slechte tijden 1.656.000 kijkers
4 RTL4 Half acht nieuws 1.359.000 kijkers
5 NPO1 Katjas Bodyscan 1.102.000 kijkers
6 NPO1 De wereld draait door 988.000 kijkers
7 RTL4 RTL Late Night 971.000 kijkers
8 RTL4 RTL Boulevard 941.000 kijkers
9 NPO1 Journaal 18 uur 901.000 kijkers
10 SBS6 Hart van Nederland 885.000 kijkers

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!