De zomerprogrammering van RTL 4

0
RTL 4 Zomerprogrammering

Met het WK in opkomst is het tijd voor de zenders van RTL Nederland om zich klaar te stomen voor de zomer. Net als andere jaren is er voor de zomer een speciale aangepaste programmering. Naast dat de zenders aandacht zullen besteden aan het WK komen er ook veel andere programma’s op tv. Een samenvatting van de zomerprogrammering van RTL 4.

VI Oranje
Van 9 juni tot en met 13 juli ontvangen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gasten uit de sport, showbizz, politiek in het Kurhaus in Scheveningen om te praten over Oranje. De uitzendtijden van VI Oranje worden afgestemd met de wedstrijdtijden in Brazilië.

De uitzendingen zullen van start gaan op RTL 4 en in de week van vrijdag 13 tot en met zondag 22 juni naar RTL 7 verplaatsen. De gasten die onder anderen een bezoek zullen brengen aan het Kurhaus zijn Theo Janssen, Jan Boskamp, John de Mol, Erik Dijkstra, Wim Kieft, Nico Dijkshoorn en Hans Kraay jr.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 9 juni 2014

Vooravond RTL 4
Daarnaast blijft de vooravond van RTL 4 hetzelfde in de zomer.
18.00 RTL Nieuws
18.15 Editie NL
18.30 RTL Boulevard
19.30 RTL Nieuws
19.50 Het Weer
20.00 Goede Tijden Slechte Tijden

Divorce Hotel
Divorce Hotel is elke dinsdagavond te zien om half 9. In dit programma helpt Goedele Liekens stellen die in zich in een vechtscheiding begeven.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 6 mei 2014
Aantal afleveringen: 6

Hotter Than My Daughter
Gordon presenteert elke woensdagavond om half 9 Hotter Than My Daughter. Net als andere jaren helpt Gordon en zijn team dochters die vinden dat hun moeders zich te sexy kleden. De moeders krijgen een metamorfose die beter bij hun leeftijd past.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 7 mei 2014
Aantal afleveringen: 6

Johnny in Oranje
Johnny
Elke woensdagavond is om half 10 het nieuwe programma Johnny in Oranje te zien. In dit voetbalprogramma gaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstomen voor het Oranjegeweld dat in Brazilië gaat losbarsten tijdens het WK voetbal.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 7 mei 2014
Aantal afleveringen: 6

Op de Vlucht
Op donderdagavond is om half 9 John van den Heuvel te zien met Op de Vlucht. In dit programma gaat John van den Heuvel op risicovolle undercoveroperaties in het buitenland.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 1 mei 2014
Aantal afleveringen: 6

Alles mag op vrijdag
In deze nieuwe show die elke vrijdag om 21.30 te zien is slaan Gerard Joling, Jandino en Gordon de handen ineen. In deze nieuwe spelshow nemen twee teams van Bekende Nederlanders het tegen elkaar op onder leiding van teamcaptains Gordon en Gerard. Van improvisatie tot zang, van alles komt voorbij.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 25 april 2014
Aantal afleveringen: 7

Echt Waar?!
Echt Waar?! is elke zaterdag om 22.00 te zien op RTL4. In deze show krijgen Tijl Beckand en Ruben van der Meer telkens interessante kwesties voorgelegd.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 24 mei 2014
Aantal afleveringen: 3

Gordon Behind Bars
RTL 4 komt deze zomer met Gordon Behind Bars. In dit programma gaat Gordon Ramsay zes maanden lang de beruchte Brixton gevangenis in. Nee hij wordt hier niet opgesloten (helaas), maar gaat in deze gevangenis die gevestigd is in Londen op zoek naar twaalf gedetineerden met wie hij samen een catering op kan starten. Het uiteindelijk doel is om gerechten te bereiden die men kan verkopen aan Britten buiten de gevangenis.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 12 juni 2014

Seizoensfinale Goede Tijden Slechte Tijden (Cliffhanger GTST 2014)
Ook dit jaar gaat het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden eindigen met een zenuwslopende cliffhanger. Zoals ieder jaar heeft RTL 4 er weer voor gezorgd dat de kijker met veel spanning en onwetendheid de zomer in gaat. Net als andere jaren is de kans groot dat deze uitzending een record gaat verbreken.

Aanvullende informatie:
Datum uitzending: 4 juli 2014
Tijd: 20.00

Goede Tijdens Slechte Tijden Quiz
Op het moment dat de cliffhanger uitgezonden is komt Carlo met de Goede Tijden Slechte Tijden Quiz. Carlo gaat deze nieuwe spelshow presenteren vanuit Café De Koning. Hij gaat op zoek naar de grootste Goede Tijden Slechte Tijden-kenner van Nederland. Ruud Veltkamp wordt de sidekick van de show.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 7 juli 2014
Aantal afleveringen: 30
Tijd: 20.00
Uitzenddag: Maandag t/m vrijdag

Het beste van Got Talent worldwide
In deze compilatieshow zijn de beste nationale en internationale fragmenten te zien van Got Talent.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 18 juli 2014
Aantal afleveringen: 6
Uitzenddag: Vrijdag
Tijd: 20.30
Presentatie: Chantal Janzen

Cabaret op zaterdag
In Cabaret op zaterdag komen theatershows voorbij van onder anderen Hans Teeuwen,
Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk en Javier Guzman.

Startdatum: 18 juli 2014
Uitzenddag: Zaterdag
Tijd: 20.00

Obese USA
In deze Amerikaanse versie van Obese gaan net als bij de Nederlandse variant deelnemers een einde proberen te maken aan hun overgewicht. In elke aflevering staat één kandidaat centraal. Zij krijgen hulp van personal coach Chris Powell die tevens de show presenteert.

Aanvullende informatie:
Startdatum: 20 juli 2014
Aantal afleveringen: 8
Uitzenddag: Zondag
Tijd: 20.00 en 21.00

DELEN
Vorig artikelABC komt met The Quest
Volgend artikelNajaarsprogrammering RTL 4
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!