Najaarsprogrammering RTL 4

0
Najaarsprogrammering RTL 4

Begin september ging het nieuwe tv-seizoen van RTL 4 van start. Vele programma’s keerden terug van een zomerstop, maar ook nieuwe programma’s deden haar intrede. Tijd voor een overzicht van de najaarsprogrammering RTL 4.

RTL Late Night
RTL Late Night is vanaf 25 augustus elke maandag tot en met vrijdag om 22.30 te zien op RTL 4. Net als in het eerste seizoen komen bekende en onbekende gasten aan tafel om te praten over actuele onderwerpen. Humberto doet er elke uitzending weer alles aan om er een ontroerende, bijzondere en mooie live uitzending van te maken.

Startdatum: 25 augustus 2014
Tijd: 22.30
Uitzenddag: Maandag t/m vrijdag

Uitstel van Executie
In dit zesde seizoen van Uitstel van Executie gaat Martijn Krabbé weer samen met zijn team er alles aan doen om mensen die getroffen zijn door ontslag, echtscheiding, faillissement, een sterfgeval of ongeval uit hun hypotheekschuld te helpen.

Startdatum: 26 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Dinsdag

Een dubbeltje op zijn kant
John Williams en Annemarie van Gaal helpen in ‘Een dubbeltje op zijn kant’ gezinnen die maar geen overzicht kunnen krijgen in hun administratie. Aangezien zij geen goed inzicht hebben in hun inkomsten en uitgaven worden hun schulden steeds groter. Een team van experts gaan samen met John en Annemarie op zoek naar een oplossing.

Startdatum: 26 augustus 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Dinsdag

Love is in the air
Love is in the air
Robert ten Brink vliegt de hele wereld over om dierbaren en geliefden met elkaar te herenigen. Hij pikt een selecte groep mensen in Nederland op om hen mee te nemen naar de andere kant van de wereld.

Startdatum: 27 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Woensdag

Geer en Goor: Waarheen, waarvoor?
In navolging op het succes van Effe Geen Cent Te maken komen Gerard Joling en Gorden nu met Waarheen, waarvoor? In dit nieuwe programma laten Gerard Joling en Gorden wensen uitkomen van bejaarden. Ze brengen een bezoek aan onder andere Benidorm, Lourdes en Texel. Gerard en Gordon doen er alles aan om de bejaarden de dag van hun leven te bezorgen met vele momenten om nooit meer te vergeten.

Startdatum: 28 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Donderdag

Syndroom
Syndroom
Net als Geer en Goor gaat Johnny de Mol mensen verrassen. Enig verschil is dat hij geen bejaarden, maar ambities, dromen en wensen van verstandelijk gehandicapten tot leven laat komen. Elke aflevering staan er drie verstandelijk gehandicapten centraal met een autistische stoornis, Syndroom van Down of een ander stoornis.

Startdatum: 28 augustus 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Donderdag

The Voice of Holland
Net als andere jaren komt RTL 4 weer terug met The Voice of Holland. The Voice gaat van start met de ‘blind auditions’. Tijdens de ‘blind auditions’ moeten de kandidaten een onvergetelijke indruk maken op de coaches zodat zij uiteindelijk hun stoelen omdraaien. De jury bestaat dit seizoen uit Trijntje Oosterhuis, Ilse De lange, Ali B en Marco Borsato. Uiteindelijk gaat de winnaar van The Voice naar huis met een een platencontract.

Startdatum: 29 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Vrijdag

Holland’s Got Talent
In dit nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent gaan Chantal Janzen, Dan Karaty en Gordon op zoek naar onder andere jongleurs, zangers, dansers, muzikanten die een uniek talent bezitten. Na de audities is het tijd voor de grote finale. Hierin beslist de jury welke kandidaat het nieuwste talent van Nederland wordt.

Startdatum: 23 augustus 2014
Tijd: 20.00
Uitzenddag: Zaterdag

Goede Tijden Slechte Tijden
In de cliffhanger zagen we dat Bing boos was op Tim omdat Sjors in levensgevaar kwam door hem. Bianca en Anton leken steeds meer naar elkaar toe te groeien. Rikki kwam in de problemen door haar eigen leugens. Vincent kwam te weten wie zijn echte moeder is. Vanaf 1 september 2014 kunnen de fans van GTST zien hoe dit verder gaat.

Startdatum: 1 september 2014
Tijd: 20.00
Uitzenddag: Maandag t/m vrijdag

CSI

In dit 14e seizoen zien we hoe het CSI team die bestaat uit forensische detectives er voor zorgt dat geen enkel misdrijf in Las Vegas onopgelost blijft. Door op locatie en in het lab onderzoek te doen naar DNA, vingerafdrukken en onderzoek te doen op het lijk gaat men op zoek naar de dader.

Startdatum: 18 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Maandag

Unforgettable
Rechercheur Carrie Wells heeft een medische aandoening waardoor ze alles wat ze heeft meegemaakt in haar leven tot in het kleinste detail kan herinneren. In haar werk levert dit vele voordelen op, maar in haar persoonlijke leven zorgt dit regelmatig voor problemen.

Startdatum: 25 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Maandag

Roodkapje
Roodkapje
In Roodkapje ontvangt Paul de leeuw wekelijks 5 kandidaten die samen met hem een spel spelen. Zij spelen in drie teams van twee spelers een spel.

Startdatum: 23 augustus 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Zaterdag

Doof
In Doof volgt Natasja Froger een groep mensen die een medische ingreep ondergaan die het mogelijk maakt om weer te kunnen horen. Dit zorgt voor vele moeilijke, spannende maar vooral mooie momenten. Samen met de doven beleeft Natasja het moment dat hun leven voor altijd zal veranderen.

Startdatum: 7 september 2014
Tijd: 20.00
Uitzenddag: Zaterdag

Postcode loterij miljoenenjacht
Vanaf 28 september 2014 presenteert Linda de Mol het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Net als andere jaren gaat Linda de Mol met één kandidaat het koffertjesspel spelen waarbij het mogelijk is dat hij of zij naar huis gaat met een koffertje ter waarde van miljoenen euro’s.

Startdatum: 28 september 2014
Tijd: 20.00
Uitzenddag: Zondag

Nieuwe buren

Nieuwe buren gaat over Peter en Eva die een nieuw huis kopen in de Zonnewijk. De dochter van de twee komt bij de geboorte te overlijden. Zij besluiten om meteen in hun nieuwe huis te trekken. Door het verlies zoekt Eva steun bij haar nieuwe buurvrouw Rebecca. Peter trekt steeds vaker op met Steef, de man van Rebecca. De vier krijgen een vriendschap waarbij liefde, verdriet en het bed wordt gedeeld. De cast bestaat onder andere uit Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Thijs en Katja Römer-Schuurman.

Startdatum: 14 september 2014
Tijd: 21.00
Uitzenddag: Zondag

Verslaafd
Nederland heeft meer dan twee miljoen mensen die verslaafd zijn aan drugs, alcohol, gokken, gamen, seks of eten. Naast hun eigen leven, verwoesten zij ook het leven van hun familie, vrienden en naasten. In Verslaafd volgen we familie’s en vrienden die zich ernstige zorgen maken om hun verslaafde dierbare. Uiteindelijk doel is de verslaafde naar een afkickkliniek te sturen en op weg te helpen naar zijn re-integratie in de maatschappij.

Startdatum: 28 oktober 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Dinsdag

Geef mij nu je angst
In ‘Geef mij nu je angst’ gaat Irene Moors samen met een team hulpverleners Nederlanders helpen die lijden aan een stoornis. Naast dat Irene laat zien hoe moeilijk het is om te leven met een stoornis gaat zij onder andere kijken hoeveel impact dit heeft op het leven van de partners, familie en vrienden. Uiteindelijk doel van Irene is om samen met haar team van hulpverleners de persoon in kwestie weer grip op haar of zijn leven te laten krijgen.

Startdatum: 28 oktober 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Dinsdag

Met open armen
In ‘Met open armen’ volgt Natasja Froger elke week een stel die in een adoptieprocedure zit.

Startdatum: 29 oktober 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Woensdag

Meeuwis en de mol: maken vrienden
Johnny de Mol en Guus Meeuwis reizen door heel Nederland op zoek naar verschillende groepen mensen. Johnny en Guus blijven een nacht slapen bij deze groep mensen. Als dank voor hun gastvrijheid koken de twee voor hen. Leuke gesprekken, hilarische momenten en ontmoetingen zorgen voor een bijzondere roadtrip.

Startdatum: 15 oktober 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Woensdag

Dit was het nieuws
Raoul Heertje gaat wekelijks als teamcaptain met twee bekende Nederlanders strijden tegen het team van Thomas Acda. In ‘Dit was het nieuws’ zorgen opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten voor de nodige humor.

Startdatum: 4 oktober 2014
Tijd: 22.00
Uitzenddag: Zaterdag

DELEN
Vorig artikelDe zomerprogrammering van RTL 4
Volgend artikelNajaarsprogrammering RTL 5
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!