Harry Vermeegen op missie in Harry from Holland

3

Jaap Stam en Harry Vermeegen gaan op een ultieme WK missie. Om Nederland voor te bereiden op het WK 2014 gaan Jaap en Harry de concurrentie in kaart brengen. Ze gaan kijken naar de zwakheden en gaan op zoek naar hun geheimen. Harry reist onder andere af naar Spanje, Chili en Australië. Een aantal vragen waarop ze antwoord proberen te vinden zijn: Is het geheime wapen van de Chilenen hun ijle berglucht? Wat is de zwakke plek van Spanje? Zijn ze in Australië mentaal net zo sterk als dat ze eruit zien?

Jaap en Harry gaan er alles aan doen om deze vragen te beantwoorden en het Nederlands elftal naar een finaleplek te loodsen. Op het moment dat Harry in het buitenland is neemt hij telkens contact op met het thuisfront over zijn opgedane kennis. Zo praat hij Jaap wekelijks bij over de tegenstanders en hoe Nederland de concurrenten het beste kan verslaan. Door middel van persoonlijke reisleiders gaat Harry proberen de verschillende landen snel te leren kennen. Zo gaat hij met John van ‘t Schip Australië verkennen. Harry from Holland is vanaf maandag 26 mei 2014 om 21.40 te zien op RTL 7.

3 REACTIES

  1. Awesome site you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics talked about here? I’d really like to be a part of online community where I can get suggestions from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!|

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!