Johnny de Mol stoomt zich klaar voor WK voetbal

2

Op woensdag 7 mei ging het nieuwe programma Johnny in Oranje van start. In dit voetbalprogramma gaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstomen voor het Oranjegeweld dat in Brazilië gaat losbarsten tijdens het WK voetbal.

Zo gaat hij onder andere bezoek bij nationale (voetbal)helden in het binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Daarnaast gaat hij op bezoek in het voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op de komst van de Nederlanders en het Nederlands elftal.

In de tweede afleveringen krijgt Johny een rondleiding door de Turkse villa van Dirk Kuijt en hij heeft een ontmoeting met Jan Smit. Met Jan Smit gaat hij een WK-hit opnemen. Daarnaast gaat hij met Bruno Martins Indi voetballen op het pleintje waar Bruno’s voetbalcarrière begon.

In Rio leert Johnny hoe de spelers van Oranje op Braziliaanse wijze na een doelpunt hun billen kunnen laten schudden. Tot slot peilt Johnny in Nederland de meningen van het Nederlandse volk over bondscoach Louis van Gaal.

Johnny in Oranje is elke woensdag om 21.30 te zien op RTL 4.

2 REACTIES

  1. Recording Your Partner Throughout Divorce: Think Before Selecting the File Button Does your Condition Enable Documenting your spouse? For those who are not convinced, this can be some tips using just two get together exemptions and an individual get together. Even though Maintaining kids or your partner can look to collect evidence the fact is the fact that customers have to be mindful when this, or hazard consequences. Recording Your Finances Throughout Divorce https://hammlawfirm.net

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!