Het beste idee van Nederland keert terug

0
Het beste idee van Nederland

Na het matige succes van Het beste idee van Nederland in 2011 met presentator Beau van Erven Dorens, keert het programma dit najaar terug op de Nederlandse televisie. SBS6 heeft ervoor gekozen om Beau van Erven Dorens in te ruilen voor Jochem van Gelder. Jochem die tot op heden nog maar weinig heeft gedaan voor SBS6, kan zich in het nieuwe seizoen van Het beste idee van Nederland eindelijk gaan bewijzen.

Hij en de juryleden gaan samen op zoek naar unieke uitvindingen van Nederlanders. Net als andere jaren zitten er geen grenzen aan de uitvinders die mee kunnen doen. Van groot tot klein en jong of oud, voor iedereen die een briljante uitvinding heeft is er de mogelijkheid om zich in te schrijven voor Het beste idee van Nederland 2014.

De opzet van dit nieuwe seizoen is wel iets anders. Zo kent elke aflevering vanaf nu een finalist. Uiteindelijk strijden de finalisten van elke aflevering tegen elkaar in de finale. De uitvinding van de winnaar gaat in productie en hij wint een geldprijs. Inschrijven kan via de officiële SBS6 site.

DELEN
Vorig artikelNieuw seizoen voor Bloed zweet en tranen
Volgend artikelDNA Onbekend stopt
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!