Nieuw seizoen voor Bloed zweet en tranen

1
Bloed, zweet en tranen

SBS 6 komt vanaf september met een nieuw seizoen van Bloed Zweet en Tranen. Inmiddels zijn de inschrijvingen van start gegaan en kan iedereen die denkt dat die Nederlandstalig kan zingen deelnemen. Of je nou nummers zingt van Frans Bauer, Marianne Weber, Corry Konings, Sieneke, Vader Abraham, Danny de Munk of Jan smit, iedereen is welkom.

Net als in het eerste seizoen geeft SBS6 duidelijk aan dat ook onervaren zangers en of zangeressen deel kunnen nemen. Het gaat om beleving en enthousiasme. Of je nou op de markt zingt, feesten en partijen of in een kroeg? Denk jij de nieuwe volkszanger of -zangeres van Nederland te kunnen worden? Schrijf je dan nu in via de officiële website van SBS6.

1 REACTIE

  1. Ik zou graag mee willen doen ik vindt jullie programma fantasties ik zing al vanaf 8 ste jaar af ben nu 13 ik zing nederlandstalig en u kunt mij ook vinden op youtube onder de naam geertje hendriks een kind zonder moeder ,
    Beoordeel u zelf maar of ik mee kan doen met u programma
    Met vriendelijke muziekale groet ik ben te bereiken onder nr xx-xxxxxxxx

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!