Inschrijven Everybody Dance Now

8
Everybody Dance Now

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor Everybody Dance Now 2016. Na het succes van het tweede seizoen gaat RTL4 weer op zoek naar danstalent. Kun jij goed dansen? En denk jij het verschil te kunnen maken? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Everybody Dance Now. Inschrijven kan via de RTL Site van Everybody Dance Now.

Jong, oud, solo of in een goep, van hiphop tot salsa. Alles kan en mag als je de jury maar verbluft met een geweldige act. Presentatie is net als vorig seizoen in handen van Chantal Janzen. Net als afgelopen seizoen jureert de deskundige jury van Everybody Dance Now samen met het publiek.

DELEN
Vorig artikelNieuw seizoen Op de vlucht van start op RTL 4
Volgend artikelWild Arabia van start op NPO 2
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

8 REACTIES

 1. Hallo allemaal!

  Ik ben Sven Colenbrander, Coach van de Boogieboyz! een groep van 8 jongens tussen de 15 en 18 jaar. zij zijn in 2014 Nederlands kampioen geworden bij de bond: Soneo en wij willen dit jaar een nieuwe uitdaging aangaan. mij leek het super gaaf om mijn jongens te zien shinen op het podium van everybody dance now.

  de filmpjes van het NK staan op een site waarvoor je moet inloggen dus ik kan jullie alleen andere beelden laten zien: https://www.youtube.com/watch?v=37K5vZDGJGM
  dit was een show voor een goed doel.

  als er vragen zijn hoor ik het graag en ik hoop op een positieve reactie!

  Met vriendelijke groet,

  Sven Colenbrander

 2. Hallo ik ben linda en ik kan volgens me vriendin arlet van rijt ze zegt dat ik goed kan dansen ik dans hiphop en ik dans modern en ik dans popin en ik dans klassiek ballet en ik ben trouwens linda van vliet

 3. hai ik ben sterre en ben 10 jaar ik zou me graag in willen schrijven want ik kan heel goed dansen ik hoop dat ik kans maak en dat ik mee kan doen

  groetjes sterre

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!