Najaarsprogrammering RTL 5

0
Expeditie Robinson

Ambitieus en verleidelijk, dat is wat RTL 5 dit najaar uit wil stralen in zijn programmering. RTL 5 komt in het najaar van 2014 met veel nieuwe en vertrouwde programma’s. Een overzicht van de najaarsprogrammering RTL 5.

Tourette on tour
Uit onderzoek blijkt dat het maken van muziek een positieve invloed heeft op mensen met het syndroom van Gilles de la Tourette. Op het moment dat zij bezig zijn met zingen of het bespelen van een instrument gaan de tics even naar de achtergrond. In Tourette on tour volgt Dennis Weening zes personen met Gilles de la Tourette die samen met een team van professionele coaches worden klaargestoomd voor een groot concert.

Startdatum: 1 september 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Maandag

Holland’s Next Top Model
Najaarsprogrammering RTL 5
In dit nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model neemt Anouk Smulders dertien deelnemende meiden mee in de wereld van fashion, beauty en glamour. Zo reizen de modellen in opleiding af naar New York. Hun lot ligt in handen van de jury die bestaat uit Anouk, Dirk Kikstra, May-Britt Mobach en een wisselende gast. Fred van Leer zorgt als stylist voor de nodige begeleiding van de modellen.

Startdatum: 1 september 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Maandag

Samantha en Michael
Realityserie over Samantha en Michael van der Plas.

Startdatum: 2 september 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Dinsdag

Zon, seks en je ouders in shock
In Zon,seks en je ouders in shock worden elke aflevering twee groepen jongeren gevolgd die de vakantie van hun leven vieren. De groepen jongeren denken in alle vrijheid los te kunnen gaan tijdens hun vakantie. Wat zij niet weten is dat hun ouders hen bespioneren. De laatste dag gaan de ouders de confrontatie aan met hun zoon of dochter.

Startdatum: 2 september 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Dinsdag

Expeditie Robinson 2014
Najaarsprogrammering RTL 5
In dit nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaan 18 bekende Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland in de Filipijnen. De kandidaten van dit jaar zijn Ancilla, Coosje, Juliette, Anouk, Ferry, Freddy, Kay, Krystl, Leo, Lobke, Loek, Lone, Manuel, Mr. Polska, Nadia, Remy, Rick en Sabrina. De presentatie is dit seizoen in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

Startdatum: 4 september 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Donderdag

Bluf
Najaarsprogrammering RTL 5
Bluf is een nieuwe dramaserie waarin poker en vriendschap centraal staan. Het leven van een stel goede vrienden komt volledig op zijn kop te staan als één van hen een enorm geldbedrag wint bij het pokeren. De mannen trekken er samen op uit en genieten van elk moment. Naast dit genieten, ontstaan er ook de nodige spanningen. Lukt het de mannen om de hechte vriendschapsband te behouden? De cast bestaat onder andere uit Jan Kooijman, Achmed Akkabi, Yolanthe Sneijder-Cabau, Géza Weisz en Javier Guzman.

Startdatum: 11 september 2014
Tijd: 22.00
Uitzenddag: Donderdag

Celebrity Pole Dancing
Najaarsprogrammering RTL 5
In Celebrity Pole Dancing worden twaalf bekende Nederlanders getraind om paaldanser te worden. Hierbij spelen vooral kracht, passie en doorzettingsvermogen een grote rol. Daarnaast is controle over het gehele lichaam belangrijk. Na een stel zware trainingen volgt de finale. In de finale wint één bekende Nederlander de titel ‘Pole Dancer 2014′.

Startdatum: 14 september 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Zondag

Roy Donders
Ook dit najaar volgt RTL 5 de Tilburgse glamour koning Roy Donders. De stylist heeft grootse plannen en dat levert weer vele bijzondere momenten op. Zo wil hij samen met zijn zus Rian een kinder- en dameskledinglijn lanceren. Moeder Nel viert haar zestigste verjaardag en er komt misschien een verhuizing aan. Roy wil meer privacy en overweegt om Broekhoven te verlaten.

Startdatum: 28 oktober 2014
Tijd: 20.30
Uitzenddag: Dinsdag

Bobbi Eden: Dubbel D in LA
Bobbi en haar echtgenoot Marq geven in deze nieuwe realityserie een kijkje achter de schermen van hun bijzondere leven. Porno, siliconen, hypermoderne sextoys, ‘Kids in Need’ en The Hollywood Hills zijn een aantal hoogtepunten. In Las Vegas gaan de twee hun trouwgelofte opnieuw afleggen. Hier wacht Bobbi een emotionele verrassing.

Startdatum: 28 oktober 2014
Tijd: 21.30
Uitzenddag: Dinsdag

Buitenlandse gevangenissen
Najaarsprogrammering RTL 5
In Buitenlandse Gevangenissen maken we kennis met Nederlanders die om verschillende redenen in een gevangenis in het buitenland zijn beland. Jan Kooijman bezoekt de gevangenen onder andere in Colombia, Bolivia en Panama. Hij spreekt met hen over de gevolgen van hun gevangenschap. Daarnaast komen ook de families aan het woord.

Startdatum: 19 oktober 2014 (uitgesteld)
Tijd: 20.00
Uitzenddag: Zondag

DELEN
Vorig artikelNajaarsprogrammering RTL 4
Volgend artikelNajaarsprogrammering RTL 7
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!