Netflix blaast 90′s-serie Full House nieuw leven in

0

Wie herinnert zich niet de serie Full House die in Nederland jaren lang te zien was op RTL 4, Veronica, Yorin en later SBS 6. Nu dertig jaar na de eerste uitzending op televisie komt Netflix met een nieuw seizoen van de serie. Op 26 februari 2016 gaat de nieuwe serie Fuller House in première op Netflix.

De familie Tanner keert terug naar San Francisco
In Fuller House keren we samen met de familie Tanner terug naar San Francisco. Fuller house gaat over D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) die samen met haar zus Stephanie en beste vriend Kimmy Gibbler voor haar kinderen zorgt.

Fuller House

De eerste promo van Fuller House
Inmiddels heeft Netflix de eerste promo online gezet en ondanks dat we hier nog geen beelden uit de serie zien keren we terug naar het huis waar het 30 jaar geleden allemaal begon. In de woonkamer zien we D.J. de nieuwe puppy van de Tanner’s. Daarna horen we stemmen van D.J. en de kinderen die samen met oom Jesse druk bezig zijn met de verhuizing naar het oude huis.

Promo Fuller House

Nostalgie en herinneringen
Vooralsnog ziet het er naar uit dat de serie vooral nostalgie en herinneringen terug wil brengen uit de originele serie. Want wie van ons is er niet groot geworden met Full House. Helaas moeten we nog even wachten tot het 26 februari is. Het eerste seizoen van Fuller House bestaat uit 13 afleveringen en is alleen via Netflix te bekijken.

DELEN
Vorig artikelNieuw seizoen voor The Big Picture
Volgend artikelNieuw seizoen voor Moordvrouw
Is fan van realityshows als Expeditie Robinson, Peking Express en Wie is de mol. Kijkt graag naar Amerikaanse series en realityshows.

Plaats een reactie

Please enter your name here
Please enter your comment!